Ostvario mu se životni san: Satima je čekao Luku Modrića, ali nakon ovoga nećete moći da ne zaplačete

Druga strana sporta
Ostvario mu se životni san: Satima je čekao Luku Modrića, ali nakon ovoga nećete moći da ne zaplačete
.

Hrvatskim reprezenativcima na pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića jučer se pridružio 14-godišnji Petar Brcković, kojem je životni san bio upoznati Luku Modrića.

"Petar voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na trgu - Moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli, vidio je kolika je gužva i shvatio da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri, pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: Gdje je Luka?", ispričao je njegov tata Mladen za HRT.

Dodao je da je Petra jedan navijač primio za ruku i obećao ga odvesti do Luke Modrića.

l

"Zajedno s još dva navijača, oni su otišli i u tom trenutku ja sam ga izgubio. Nazvao sam tri kćeri i sina koji su bili ondje, ženu kod kuće, i rekao im da sam izgubio Petra. Tek kad sam dobio poruku od prijatelja, koji je doček gledao doma na televiziji i koji je htio čestitati Petru - shvatio sam da je Petar na pozornici i da je siguran", dodao je.

Tata Mladen istaknuo je da on ne poznaje nikog u nogometnom svijetu. Otkrio je i da je njegov sin presretan

l1

"Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove", zaključio je.

Ne propustite