Ona je osvojila cijeli svijet: Ova slika Luke Modrića je brzinom svjetlosti postala hit za milione ljudi

Druga strana sporta
Ona je osvojila cijeli svijet: Ova slika Luke Modrića je brzinom svjetlosti postala hit za milione ljudi
.

Hrvatski reprezentativci na svojim profilima na Instagramu tijekom Svjetskog prvenstava u nogometu dijeli su fotografije koje pokazuju trenutke sreće i ponosa podijeljenih sa svojim suigračima ili porodici.

Najčešće su pisali riječi zahvale njima, ali i cijeloj zemlji, kojoj su u posljednjih mjesec dana Hrvatskoj pružili sreću, optimizam i nadu da bolja budućnost može postojati uz predani red, strpljenje i upornost.

mo

Sve su fotografije dobile puno“srca“ i komentara podrške, ali jedna od njih prešla je brojku od nevjerovatnih milijun lajkova.

Riječ je o postu na profilu kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića s fotografijom njegovih troje djece, djevojčicama Emom i Sofijom te sinčićem Ivanom u kockastim dresovima te suprugom Vanjom, Lukinom suprugom i najvećom podrškom još od prvih dana nogometne karijere, kada ju je upoznao s 19 godina.

luk

U nastavku pogledajte i ostale fotografije objavljene na profilima naših reprezentativaca te neke od postova kojima je Zadovoljna.hr zahvalila našim reprezentativcima i izborniku Zlatku Daliću na uspjehu.

Ne propustite