DIRNULI SVE U SRCE Rakitić i Modrić oduševili ovim potez u svlačionici: Ali OVO je sve zabrinulo

Fudbal
DIRNULI SVE U SRCE Rakitić i Modrić oduševili ovim potez u svlačionici: Ali OVO je sve zabrinulo
.

Francuska je novi prvak svijeta! Tricolori su u današnjem moskovskom finalu u potpunosti nadigrali Hrvatsku i slavili sa visokih 4:2. 

Početak susreta ipak nam nije nagovještavao ovakav rasplet. U prvih nekoliko minuta utakmice izabranici Zlatka Dalića, uz pomoć gromoglasne podrške s tribina, uspješnim visokom presingom ostvarili su blagu inicijativu. U 11. minuti Rakitić je dubinskom loptom pokušao pronaći Perišića , ali junak polufinalnog sraza s Englezima nije uspio primiriti loptu.

Šest minuta potom probudili su se i "galski pijetlovi", Mbappe je izludio Strinića, a cijela situacija zvaršila je slobodnim udarcem. Upravo iz tog slobodnog udarca, Francuzi su poveli! Nakon ubačaja Antoinea Griezmanna, Mario Mandžukić je nehotično pogodio sami ugao vlastite mreže. Dvanaesti je to autogol na ovogodišnjem SP-u, što predstavlja najveći broj autogolova u povijesti mundijala.

Hrvatska takođe ima najboljeg igrača Svjetskog prvenstva

- Luku Modrića, koji je u svlačionici dres uz emotivnu poruku poklonio Ivanu Rakitiću, a ovaj mu je odgovorio istom mjerom. 

mlc

- Mom bratu Ivanu od srca. Ponosan što mogu s tobom dijeliti svlačionicu i prekrasne trenutke - napisao je Luka na dresu koji je poklonio Raketi, a ovaj mu je uzvratio:

- Za mog brata Luku od srca. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa.

Pitanje je ima li ova Rakitićeva poruka dublju poruku i znači li možda to njegov oproštaj od reprezentacije, što je dao i naznačiti uoči prvenstva. Nešto kasnije o mogućem oproštaju progovorio je i Luka Modrić.

- Budućnost ove reprezentacije je sigurno blistava, ali sada razgovarati o tome tko će s kim, kako i što, je bespredmetno. Treba proći nekoliko dana, treba se odmoriti, sabrati emocije i onda vidjeti što i kako dalje. Brzo će nove utakmice, toga sam svjestan, ali bolje je odlučiti nakon tjedan ili desetak dana, nego sad, nakon utakmice - rekao je Luka.

Odgovor ćemo dobiti u narednim danima...

 

Ne propustite