Svi vrište od smijeha KOLINDINOM gafu nakon što je PUTINU DALA DRES - Vidite li šta je to predsjednica zaboravila?

Aktuelno
Svi vrište od smijeha KOLINDINOM gafu nakon što je PUTINU DALA DRES - Vidite li šta je to predsjednica zaboravila?
.

Fotografije na kojima se vidi da predsjednica poklanja dres Putinu brzo su počele kružiti društvenim mrežama, gdje su neki primijetili jedan zanimljiv detalj.
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je stigla u Moskvu kako bio bodrila hrvatsku nogometnu reprezentaciju u finalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojoj će Hrvatska igrati protiv Francuske.

Tom se prilikom u Kremlju sastala s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Dvoje se predsjednika rukovalo, a zatim je Grabar-Kitarović Putinu poklonila hrvatski dres na kojem je uz broj 9 pisalo i njegovo ime, ‘Putin’. Fotografije na kojima se vidi da predsjednica poklanja dres Putinu brzo su počele kružiti društvenim mrežama, gdje su neki primijetili jedan zanimljiv detalj: naime, s dresa još uvijek visi etiketa s cijenom.

 


Ubrzo su na Twitteru krenule šale na tu temu. Dok se jedni samo šale, drugi tvrde da se predsjednica izblamirala, a treći pak kažu da to što se vidi na slici nije etiketa s cijenom već deklaracija s uputama za održavanje bez cijene.

‘Nije skinula etiketu s cijenom.’

‘To sam primjetio i na drugim takvim fotkama.. mozda je ipak s razlogom ostavljeno.’

‘Realno, mislim da je to Nike etiketa s uputama za održavanje a bez cijene.’

Ne propustite