DA LI JE DONALD ODOBRIO OVAKAV IZBOR ODJEĆE: Melania se pojavila u PROZIRNOJ HALJINI i zasjenila sve!

Moda i ljepota
DA LI JE DONALD ODOBRIO OVAKAV IZBOR ODJEĆE: Melania se pojavila u PROZIRNOJ HALJINI i zasjenila sve!
.

Nakon dolaska u London na četverodnevni posjet Europi Donald Trump službeno je započeo u Bruxellesu gdje sudjeluje na dvodnevnom summitu NATO-a. Na putu mu se, kako je prethodno najavljeno, pridružila supruga Melania Trump koja je oduševila izgledom.

Sletjevši u londonsku zračnu luku, Melania se sasvim prigodno pojavila u kultnom bež baloneru britanske modne kuće Burberry u kojem se 10. jula u popodnevnim satima sa suprugom Donaldom zaputila u Bruxelles uoči dvodnevnog summita NATO-a.

melania3

Nakon samita, na red je došao i koktel, a glavna zvijezda istog bila je upravo prva dama Amerike. Gospođa Trump je na proslavu stigla u gala stilu, pojajvivši se u haljini koja je garantovala da će svi pogledi biti usmjereni na nju!

melania2

melania1

Lijepa Slovenka odlučila se za komad visoke mode koji potpisuje čuveni libanski dizajner Eli Sab, a čija je cijena nevjerovatnih 7.450 dolara.

Riječ je o raskošnoj toaleti od najfinije čipke i tila sa sitnim tufnicama midi dužine, a iako prozirna, ispod ima postavu u boji kože, tako da je Melanija, očekivano, uspjela da pokaže vrhunsku eleganciju, bez trunke vulgarnosti.

 

#flotus #melaniatrump in #eliesaab ????????or?????????

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

 

Ne propustite