ZBOG NJEGA JE VUČIĆ ISKLJUČIO TON NA TV-u: 'Iz dva razloga Hrvatska će izgubiti od Engleske'

Sport
ZBOG NJEGA JE VUČIĆ ISKLJUČIO TON NA TV-u: 'Iz dva razloga Hrvatska će izgubiti od Engleske'
.

“Sjetit ćete se da sam prije početka SP-a prognozirao da će Hrvatska u polufinalu igrati s Engleskom. To je bila procjena na osnovu kvalitete svih reprezentacija. Čini mi se da Engleska ima veće izglede za finale iz dva razloga…”, kazao je srpski sportski komentator Milojko Pantić

Zbog njegova prijenosa četvrtfinalne utakmice Svjetskog prvenstva između Hravtske i Rusije srpski je predsjednik Aleksandar Vučić isključio ton kazavši kako nije više mogao slušati “navijačko komentiranje” na stranu Hrvatske.

vucic

Čuveni srpski sportski novinar i komentator Milojko Pantić gostovao je na N1 televiziji i, među ostalim, prognozirao ishod polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske. Po njemu, Englezi će u finale.

“Sjetit ćete se da sam prije početka SP-a prognozirao da će Hrvatska u polufinalu igrati s Engleskom. To je bila procjena na osnovu kvalitete svih reprezentacija. Čini mi se da Engleska ima veće izglede za finale. Prvi razlog je da je Hrvatska iscrpljena i ispražnjena mentalno i fizički. Taj vulkan emocija koji je zahvatio sve, od igrača do navijača, ima svoje posljedice. Emocije imaju moć da zamrače um do te mjere da se gubi razum.  Drugi razlog zašto mislim da su Englezi favoriti je zato što ih je Hrvatska 2007. godine u kvalifikacijama porazila i na neki način ponizila, iako im nije trebala pobjeda. To će Englezi pamtiti i dok postoji nogomet igrat će protiv Hrvatske s motivom više. To je taj motiv zbog kojeg mislim da će Englezi proći”, kazao je Pantić koji prognozira čak da će Engleska na koncu osvojiti naslov svjetskog prvaka igrajući u finalu s Belgijom.

U utakmici za treće mjesto, po njegovoj prognozi, Hrvatska će se revanširati Francuskoj za, kako kaže, onu “krađu u polufinalu iz 1998. godine, kada ju je nadigrala, ali uz pomoć sudaca nije pobjedila i ušla u finale”.

Pogledajte video:

Hrvatska je preokretom 2-1 protiv Engleske izborila finale protiv Francuske u Moskvi.

Cijela Hrvatska kao i sami igrači sigurno nisu svjesni historisjkog uspjeha.

Ne propustite