POSAO IZ SNOVA, A PLATA VIŠE OD HILJADU EURA: Dobijate smještaj sa bazenom, ali PRIJAVE USKORO ISTIČU

Biznis
POSAO IZ SNOVA, A PLATA VIŠE OD HILJADU EURA: Dobijate smještaj sa bazenom, ali PRIJAVE USKORO ISTIČU
.

Diznilend na Floridi raspisao je konkurs za radnike, a ujedno i stanare u svom bajkovitom kompleksu. Ponuda podrazumeijva život i rad u Diznilendu na godinu dana, za sve one koji su poželjeli makar jednom da žive sa životinjama, okruženi muzikom i magičnim vilinskim prahom.

78153

''Tražimo druželjubive i gostoprimljive ljude koji bi na pravi način predstavljali kulturu, tradiciju i istoriju jedne zemlje. Učesnici imaju šansu da upoznaju ljude iz svih krajeva sveta, uz međusobno upoznavanje sa različitim kulturama. Takođe će imati priliku da doprinesu ugođaju posjetilaca, uključujući i igranje sa najmlađima u igraniocama namenjenim baš za njih.

disneyland-5-dana-s-prijevozom

Gosti Diznileda imaju dobrodošlicu sa osvežavajućim pićima na ulazu, nakon čega mogu posjetiti razne prodavnice, od kojih su najpoznatije prodavnica čaja „Twinings tea“, čokolade „Cadbury chocolates“, prodavnice porcelana, sportske opreme sa Vimbldona, i ručnih radova iz Velsa.

Nasuprot trgovačkoj ulici, postoje ponude tradicionalnih jela kao što su riba i pomfrit, a naravno tu su i restoran i pab „Crown“ - navodi se u oglasu.

Kandidati koji dobiju posao radit će u oblasti hrane, osvježenja, prodaji suvenira ili edukaciji za posjetioce. Zaposleni mogu živeti u Diznilendu godinu dana, sa zaradom od 10 dolara po satu, 32 radna sata tokom sedmice.

Baš kao i u bajkama, postoji i ovdje zlikovac, koji određuje kolika će zaposlenima biti dnevna zarada, na osnovu bakšiša koji prime. Na svu sreću, Amerikanci daju dobar bakšiš ukoliko ih dobro zabavite.

disney

Smještaj zaposlenima izgleda kao dom za studente, sa pravom na korišćenje fitnes centra, bazena za kupanje, pristup računarima, koji su u sklopu pansiona, dok sobu, oni koji prođu na konkursu, dijele sa jednom ili dvije osobe.

Za sve koji su zainteresovani, ponuda važi do 1. avgusta, što znači da imate još samo nekoliko ssedmica da se prijavite. A više o oglasu i prijavi možete pročitati OVDJE.

88a-disneyland-resort-or-disney-california-adventure-optional-extended-stay-image-1

Ne propustite