9 lukavih trikova zbog kojih ćeš preko noći postati fatalna zavodnica

E buraz
9 lukavih trikova zbog kojih ćeš preko noći postati fatalna zavodnica
.

"Naravno da su žene pametnije. Da li ste ikada čuli za ženu koja je poludjela za muškarcem zbog njegovih lijepih nogu?", rekla je jednom Faina Ranevskaja. Bila je u pravu jer je lukavstvo veoma važno u odnosima između muškaraca i žena. Igra "muškarac je lovac, žena je plen" jeste drevna, ali ponekad još uvijek aktuelna. Međutim, vjerovatno ćete se svi složiti da je nekada potrebno malo ohrabrenja. To treba raditi veoma oprezno jer plen koji je lako dobiti ne vrijedi puno. Kako muškarcu staviti do znanja da ste zainteresovani, a istovremeno ga zadržati u igri? Pogledajte.

1. Osmijeh

1

Naučnici su potvrdili da muškarci mnogo više vole žene koje se smiju od onih koje deluju suviše samouvjereno ili misteriozno. Kada se osmehujete, vi šaljete muškarcu signal: "Srećna sam i mogu i tebe učiniti srećnim." Ko bi odbio takvu ponudu? Zato se smijte! Čak i kada pričate telefonom sa njim. Lako je i na daljinu osjetiti nečije raspoloženje.

2. Pokažite interesovanje

2

Muškarci (kao i žene) vole kada se neko interesuje za njih. Pitajte ga o njegovim hobijima, pogledima na život, stavovima i ciljevima. Posmatrajte ga i postavljajte više pitanja o temi o kojoj najčešće govori. Ako ga ništa ne razumijete, ne stidite se da mu to i kažete. To mu može izgledati slatko - ako to fino uradite.

Loše: "Ne razumijem ljude koji voze motore. To je veoma opasno!"
Dobro: "Oduvijek sam željela da znam zašto ljudi toliko uživaju u vožnji motora! Izgleda prilično opasno."

3. Pitajte za pomoć

3

Stvorite situaciju u kojoj će se muškarac koji vam se dopada osjetiti snažnim. Muškarci danas nemaju mnogo takvih prilika jer su žene tako jake i nezavisne. Možda nije prikladno da ga pozovete u kuću da vam popravi nešto, ali možete ga upitati da vam pomogne da nešto pomjerite ili da provjeri taj čudan zvuk u vašem automobilu. Na ovaj način, učinićete da se muškarac oseti kao spasilac i pokazati mu da vam se dopada je ste odabrali baš njega da vam pomogne.

4. Iskreno se zahvalite

4

Ako je molba za pomoć mig, onda je zahvalnost direktan, a elegantan način da pokažete muškarcu da ste zainteresovani za njega. To je takođe šansa da mu udelite kompliment, štoje veoma važno. Zato umjesto "hvala", recite nešto poput "Uradio si sjajan posao. Zaista si mi pomogao i ne bih mogla ništa da uradim bez tebe." Osim toga, zahvaljivanje je idealna momenat za flertovanje. Priđite bliže, dodirnite ga i pogledajte ga u oči. Pozovite ga na kafu ili čašu vina.

5. Pomozite mu da se osjeti snažnim

5

Neka zna da se osjećate sigurno sa njim. Što češće mu govorite da je on jedini sa kim se osećate toliko sigurno. Zaštita žene je osobina koju je priroda podarila muškarcima, pa kada je aktivirate, dajete mu do znanja da vam se dopada. Naravno, prilično je čudno razgovarati o sigurnosti i bezbjednosti bez razloga, pa "pomozite" muškarcu da brine o vama. Na primjer, pitajte ga da vas isprati kući jer je mrak ili pada kiša, a vi nemate kišobran (čak i ako imate).

6. Budite direktni

6

Postoji mnogo šala o nesposobnosti muškarca da razumiju migove, kao i mnogo šala o ženama koje previše vole migove. Na primer, želite da stavite do znanja muškarcu da vam se dopada tako što ćete ga pozvati u bioskop. Zato to i uradite! "Prikazuje se super film u bioskopu!" neće pomoći da muškarac shvati da želite da idete u bioskop sa njim i da i ne marite zaista koji ćete film gledati. Iskažite svoje misli direktno. Najgore što može da vam se desi jeste da kaže ne. U tom slučaju, upitajte sebe da li je vredan truda.

7. Budite dosljedni

7

Kada komunicirate sa muškarcem (naročito onim koji vam se veoma dopada), morate se držati istog ponašanja. Međutim, često se dešava da žene želi da izgleda misteriozno ili jednostavno počne da se ponaša drugačije jer nije raspoložena. Suprotni pol ne razumije šta se dešava, zbog čega postaju nervozni. Ako ste juče pokazali da vam se on veoma dopada, danas ste ravnodušni, a suta ponovo zainteresovani, stvarate problem. A kome su potrebni problemi?

8. Ne pokušavajte da mu postanete prijatelj

8

Kada žene pokušavaju da skrenu pažnju muškarca na sebe, nekada počnu da se ponašaju kao prijatelj: slušaju njegove priče o drugim djevojkama, savjetuju, pomažu. Takvo ponašanje je u suprotnosti sa pravilima igre: niko ne lovi svoje prijatelje. Stoga, ako ste zainteresovani za muškarca kao partnera, ne pokušavajte da izgradite prijateljstvo. Budite dosljedni i jasni: gledajte ga i ponašajte se kao zainteresovana žena, a ne prijatelj.

9. Koristite oči

9

Vaše oči su sjajno sredstvo da pokažete muškarcu da ste zainteresovani. Oči žene koja ne mari za muškarca izgledaju obično. Ne izražavaju nikakve emocije. Muškarci to podsvjesno primjećuju i gube nadu. Ne dozvolite da se to desi. Skupite malo oči kada ga pitate nešto. Njemu će to izgledati kao da ga ispitujete, što znači da ste zainteresovani.


Još par riječi:

Ne preterujte sa komplimentima, traženjem pomoći i slično. Muškarac mora da sumnja do samog kraja: ne smije da zna da li vam se dopada ili ne. Tako neće izgubit osjećaj da on vas lovi, a ne obrnuto.
Ipak, šta ako nijedan od ovih trikova ne uspije? Imate dvije opcije: ili recite muškarcu kako se osjećate ili prestanite da trošite vrijeme i pogledajte oko sebe jer sigurno ima mnogo muškaraca koji zaslužuju vašu pažnju. Obe odluke su ispravne i izbor zavisi od žene, njenih principa i karaktera.

Ne propustite