Djevojke vas mogu lako zbuniti svojim odgovorima: Ipak, OVO JE ZNAK DA JE LUDA ZA VAMA!

Kiosk
Djevojke vas mogu lako zbuniti svojim odgovorima: Ipak, OVO JE ZNAK DA JE LUDA ZA VAMA!
.

Svi znamo da ponekad "Ne" znači "Da", ali u nekim slučajevima "Ne" stvarno značit "Ne" ili čak "Možda". Djevojke mogu lako zbunjeniti bilo kojeg čovjeka! Međutim, kako bi ih ispravno razumjeli, morate obratite pažnju na neverbalne znakove koji otkrivaju svoje istinske namjere.

Njezine zjenice se šire svaki put kad vas vidi.

z1

Njene zjenice se šire svaki put kad vam se obraća, iako to nije tako lako primijetiti. Ovo je opće pravilo. Naše zjenice se uvijek šire kad vidimo nekoga koga volimo.

Zapamtite položaj njezinih nogu.

z2

Ako prekriži noge i gležnjeve definitivno je ne.

Pokušava sjediti bliže vama.

z3

Kada se dvije osobe nalaze u jednoj sobi, udaljenost između njih može puno reći o njihovom odnosu.

Sigurno sigurna metoda kako biste saznali sviđate li joj se stvarno: unesite se u njezinu zonu udobnosti (otprilike 2 metra od njezina lica). Ako se vrati, to je loš znak.

Zapamtite položaj palca.

z5

Ovu gestu više koriste muškarci kada pokušavaju staviti palce u džepove ili remen. Međutim, djevojke također koriste ovaj trik, iako na sofisticiraniji način.

Obratite pozornost ako stavlja palac iza naramenice, torbice ili bilo čega drugog. To je znak da pokušava privući vašu pozornost na njezino lice, kukove ili dojke. Dakle, to je znak da je zainteresirana.

Kopira vašu pozu ili geste.

z6

Obratite pozornost ako djevojka "odražava" vašu pozu, gestu ili ponašanje. Na primjer, dodirnete kosu i ona radi isto minutu kasnije. Šapćeš, a ona šapuće.

Ova imitacija se instinktivno događa i znači da vas pokušava bolje razumjeti i pronaći nešto zajedničko. Usput, to se odnosi na oba spola.

'Spušta' cipelu na prste.

z7

Kada djevojka ''drži'' cipele na prstima, to znači da se osjeća opušteno. Ona to čini kada se osjeća ugodno, pokušava privući vašu pažnju ili koketira.

Često provjerava odjeću ili kosu.

z8

Dodiruje usne

z9

Često gleda u zrcalo.

z10

Svaka djevojka želi izgledati besprijekorno. Pogotovo kada sjedi s nekim ko joj se sviđa.

Obratite pozornost na to kako drži svoje ruke.

z11

Ako su ruke ispružene imate šansu, a ako ne, žao nam je, nemamo dobre vijesti...

Ne propustite