MUŠKARCI GLEDAJU U DONJI DIO OVOG KUPAĆEG SA GAĐENJEM: Ali žene ga nose kao lude, a i odlična je stvar!

Praktična žena
MUŠKARCI GLEDAJU U DONJI DIO OVOG KUPAĆEG SA GAĐENJEM: Ali žene ga nose kao lude, a i odlična je stvar!
.

Vintage komadi prebacili su se i na plažu pa će ove godine one biti pune dama u kostimima s visokim strukom. Osim što je takav kupaći kostim praktičan jer sakriva trbuščić, itekako zna biti odličan jer stegne na pravim mjestima, a mnogo ostavlja i mašti.

kostim
Ako je vaša slaba tačka stomačić, ne očajavajte, postoji ogromni broj modela kupaćih kostima, koji savršeno pokrivaju, kamufliraju i zatežu predeo oko stomaka i struka, dovodeći vašu figuru i obline do perfekcije.

kostim4

Trik je samo u tome da kada krenete u potragu za odgovarajućim modelom, imate ovih par stvari na umu: retro modele, zatim modele koji u predjelu struka imaju nabore i volane, te određene dezene kupaćeg, kao i boje - sve će vam ovo pomoći da dobijete ravan stomačić.

Ako birate dvodijelni kostim, neka donji dio bude retro duboki model, visokog struka. Retro modeli, koji su već sezonama u trendu, očekuju vas i ovog ljeta, da žudno prigrle vašu figuru, struk i bokove, priljubljujući se uz stomačić i čineći ga ravnim.

kostim

Takođe, ako želite dvodijelni, možete se koncentrisati i na gornji dio. Postoje gornji dijelovi dugački kao majica, koji će bolje nego ijedan komad sakriti stomak.

twjbyz1431402815873

Tu su još neke cake, koje će vam pomoći, kao što je boja ili dezen kupaćeg. Krupne šare, tropski motivi, kao što je tropsko voće ili rastinje ili druge krupne geometrijske-etno šare, koje su ove sezone u modi pomoći će u prikrivanju eventualnih nedostataka.

kostim2

Takođe, ne odričite se kostima na pruge, i to pogotovo onih na vertikalne pruge, jer je opšte poznato da one izdužuju figuru i čine vas vitkijom. Geometrijske linije, koje se sijeku, određene boje i to ne samo crna, nego i jarke, intenzivne nijanse, kao i kombinacija dvije ili više boja doprineće odličnoj "slim" figuri.

kostim

Ne propustite