KOSA ĆE VAM BITI JAČA I BUJNIJA ZA SAMO 30 DANA: Smjesu od luka i ovog ulja stavite na kosu, bit ćete oduševljeni!

Moda i ljepota
KOSA ĆE VAM BITI JAČA I BUJNIJA ZA SAMO 30 DANA: Smjesu od luka i ovog ulja stavite na kosu, bit ćete oduševljeni!
,

Sok od luka ima visok udio sumpora, koji potiče cirkulaciju krvi. Loša cirkulacija krvi i kisika uzrokuje smrt stanica vlasišta što dovodi do gubitka kose.

maxresdefault

Stoga, primjenjujući sok od luka na kosi i vlasištu, zaustavlja gubitak kose i potiče regeneraciju folikula dlake. Sumpor također potiče formiranje kolagena, što znači rast kose.

coconut

Sok od luka također posjeduje antibakterijska svojstva koja ubijaju klice na vlasištu koji mogu biti odgovorni za gubitak kose.

sok

Kada se sok od luka pomiješa s kokosovim uljem, koristi se udvostručuju. Kokosovo ulje pomaže zadržati prirodnu masnoću kose, čime se sprječava suhoća.

koko

Kokosovo ulje je također bogat izvor vitamina E i laurinske kiseline. Ako ne možete naći kokosovo ulje, također možete koristiti bademovo ili senfno ulje.

Mnogi koriste i -MASKU OD JAJA

Ljudi širom svijeta primjenjuju maske od jaja. To je jedan od najstarijih prirodnih lijekova protiv lomljenja i gubitka kose. To je zbog restorativnih svojstava bjelanjka, koji ima visok udio hranjivih tvari. Uz visoku razinu joda, selena, fosfora, željeza, sumpora i cinka, bjelanjak čini kosu učiniti sjajnom, mekšom i zdravijom.

Odvojite nekoliko bjelanjaka te ih dobro umutite. Masku držite 20 minuta. Ima brojnih recepata za ovu masku, a vi odaberite onu koja vam najbolje odgovara.

jaja

Ne propustite