SVAKOJ NORMALNOJ ŽENI OVO JE ISPOD ČASTI: Ove stvari rade samo nekulturne i zavidne žene

Praktična žena
SVAKOJ NORMALNOJ ŽENI OVO JE ISPOD ČASTI:  Ove stvari rade samo nekulturne i zavidne žene
.

Šta to razlikuje jednu damu od mase drugih žena? 

To je svakako njeno ponašanje. 

Ako vam je stalo do mišljenja drugih ljudi, veoma je važno kakav ćete utisak ostaviti, posebno kada prvi put nekoga upoznate. 

No, neke šablone ponašanja žene bi zasigurno trebale odbaciti. 

Ovih 10 stvari rade samo nekulturne i zavidne žene: 

1. Pogrdna imena

sensual-and-elegant-woman-outdoor

Ukoliko druge žene nazivate pogrdnim imenima vezanim za ženski rod, tako šaljete poruku svima oko njih, pa i muškarcima, da je u redu tako nazivati ženu. Nije vaš problem koliko je partnera neka žena imala, na koji način je napredovala u karijeri ili činjenica da vara muža.

2. Komentarisanje tuđeg izgleda

woman

Ovo je jedna od omiljenih ženskih razbibriga, ali i način podizanja sopstvenog samopouzdanja i ega. Problem je u tome što žene osuđuju ljude koji žensko tijelo posmatraju kao “parče mesa”, a zapravo to i same rade.

3. Zavođenje zauzetog muškarca

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

Kao prvo, muškarac kog je lahko zavesti i oteti drugoj ženi i nije neka prilika. Isto to bi moglo da se desi i vama kasnije, pa bi prvenstveno zbog sebe trebalo da na to i ne pomišljate.

Izbjegavajte takve stvari, naročito ako su posrijedi i djeca. Ne radite drugima ono što ne biste voljeli da neko uradi vama. 

4. Svaljivanje krivice za partnerovu prevaru na drugu ženu

angry-young-woman-slap-boyfriend-with-her-hand

Žene bi trebale da prestanu da traže krivca za prevaru svog partnera u drugoj ženi. Nije ona sa vama u vezi, nema ona obavezu prema vama, a dešava se da druga žena i ne zna da postojite. Zapamtite, on je taj koji vas je izdao!

5. Širenje tračeva

sad-woman-638x425

Jedno je komentarisati nešto sa najboljom drugaricom, a nešto sasvim drugo pokušavanje da se zbližite sa drugima pomoću širenja neproverenih informacija o drugim ženama! Time govorite samo o sebi, ne o njoj.

6. Neprikladni komplimenti

woman

“Super ti je kosa, ali bolje bi ti stajala još kraća” ili “Jesi li oprala kosu, baš je lijepa?” nisu komplimenti. Ako nemate pravi kompliment, bolje ćutite.

7. Izbjegavanje razgovora

woman

Ovakvo ponašanje nije čudno kada je riječ o ženama. Svima drugima će ispričati zašto i kako ju je koleginica ili drugarica iznervirala, ali baš njoj se uglavnom neće obratiti. Kada ovo učinite, drugi će vas gledati kao nesposobne da se suočite sa problemom kao odrasla osoba.

8. Odavanje tuđih tajni

woman-crying-1020x560

Ako ste obećali da ćete ćutati – to i učinite! Zapamtite, tuđoj tajni treba pristupiti onako kako biste voljeli da drugi postupaju sa vašima. Time iskazujete poštovanje prema osobi koja vam se povjerila, ali i otkrivate da ste čovjek od riječi.

9. Takmičenje i gluma

photodune-3096405-sad-woman-sitting-alone-in-room-s

Uspjeh druge žene može biti odlična motivacija i primjer na koji se možete ugledati. Ali, sa druge strane, to može biti i izvor frustracija i opravdanje za vašu pasivnost. Svijet nije tako mali da bi samo jedna žena mogla da uspije! Ako vam smeta druga žena, nije vam simpatična ili nemate dodirnih tačaka sa njom, nemojte licemjerno glumiti, već jednostavno nemojte da se družite sa njom.

10. Blaćenje tuđeg partnera

n-woman-depression-628x314

Bilo da je u pitanju prijateljica ili sestra, žene često smatraju da imaju pravo da ogovaraju tuđeg partnera ili da pitaju tu ženu zašto ga trpi. Osim ako je riječ o zlostavljanju i nasilju, nemate pravo da sudite o tuđem izboru, niti možete da znate sve detalje njihovog odnosa. 

Ne propustite