Bez operacije: OVE JEDNOSTAVNE VJEŽBE će vaše poprsje učiniti čvrstim i lijepim!

Praktična žena
Bez operacije: OVE JEDNOSTAVNE VJEŽBE će vaše poprsje učiniti čvrstim i lijepim!
.

Da bi vaš poprsje izgledao čvrsta i lijepo, stvarno ne morate ići na skupe operacije. Sve što trebate učiniti je redovito obavljati nekoliko jednostavnih vježbi, od kojih svaka poboljšava izgled vaših grudi.

Vježba 1

g1

Stisnite ruku u šaku i podignite do brade. Pritisnite šaku s bradom 5 sekundi, a zatim se opustite 5 sekundi. Ponovite 2-3 puta.

Vježba 2

g2

Stavite ruke ispred prsa. Pritisnite jednu uz drugu snagom koja vam je dovoljna da napregnete prsni mišić. Obavezno držite leđa pravilno.

Vježba 3

g3

Sklekovi mogu pomoći u jačanju prsnih mišića. Ako ste novi, počnite sklekove na koljenima (tzv. ''ženske''). napravite 3 seta od 12-15 sklekova

Vježba 4

g4

Lezite na trbuhu, savijte noge na koljenima i držite gležnjeve. Ako ste početnik, zadržite ovu poziciju 20 sekundi, a zatim napravite pauzu od 10 sekundi. Ponovite ovo 3 puta.

Vježba 5

g5

Stanite pola metra od zida, ispružite ruke i stisnutim šakama pritisnite zid. Pritisnite 20 sekundi, a zatim odmarajte 10 sekundi. Ponovite 3 puta.

Vježba 6

g6

Lezite na klupu, pilates loptu ili pod. Koristite tegove za vežbanje, izdahnite i dignite teg, a zatim ih spustite i odmah ih ponovno podignite. Ponovite ovu vježbu 8 puta. Potrebno je napraviti 3 seta.

Vježba 7

g7

Ova vježba će zatrgnuti vaše mišiće i dati vašem poprsju lijep oblik. Uzmite vaše bučice i stanite s lagano savijenim nogama u koljenima a torzo nagnite prema naprijed. Kadaudahnete, podignite ruke na strane (one bi također trebali biti lagano savijene u laktovima). Podlaktice bi trebale biti paralelne s tlom. Izvršite 2 seta od po 12 ponavljanja.

Ne propustite