Ako ih primijetite idite i spasite se: OVO su znakovi da muškarac NIJE ZALJUBLJEN!

Praktična žena
Ako ih primijetite idite i spasite se: OVO su znakovi da muškarac NIJE ZALJUBLJEN!
.

Imaš li ponekad osjećaj da si ti ta osoba u vezi koja uvijek planira što ćete zajedno raditi i kad ćete se vidjeti, a onda se dosta često dogodi da on u zadnji tren otkaže te planove (i često za to nema dobar razlog)?

Ovo su konkretni znakovi koji govore da zapravo baš i nije zaljubljen u tebe, već mu se samo čini kako je veza s tobom nešto u čemu se vidi samo trenutno, nešto što mu trenutno izgleda prikladno.

Uvijek je zauzet

1

Kad god dogovarate zajednički izlazak ili sastanak, on uvijek ima nekog drugog, važnijeg posla. I da, možda je zaista užasno zaposlen i ne stigne s tobom provoditi baš svaku sekundu svakog dana, ali – je li zaista TOLIKO zauzet da ne može pronaći ni pola sata da se vidite?

Nije vas upoznao s prijateljima i obitelji

3

Ne morate imati ono službeno upoznavanje s njegovom širom i užom obitelji i prijateljima, ali ako njegovi mama ili tata i dalje ne znaju da ste zajedno i nakon godinu dana veze, očito je da nešto baš i ne štima…

Uvijek ti planiraš gdje ćete ići i što ćete raditi

4

Ako si uvijek ti ta koja iniciraš da ćete se naći, gdje ćete ići i što ćete raditi, a on to nikad nema potrebu napraviti prvi, onda mu očito nije dovoljno stalo da se uopće potrudi.

Šalje poruke, ali te nikad ne nazove

poruka

Kad je nekome stalo do vas, potrudit će se i napraviti nešto osobnije od toga da natipka par rečenica na mobitelu.

Ostale signale pogledajte u videu:

 

Ne propustite