Znate li šta se dogodi u ženskom tijelu kad je muškarac zagrli?

Ljubav
Znate li šta se dogodi u ženskom tijelu kad je muškarac zagrli?
.

Ljubav je smisao života, a najljepše pjesme ispjevane su i najljepše riječi napisane upravo o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu; na čaroban način opisao je šta se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice jer i žene i muškarci žude za ljubavlju.

embraces-love-couple-vector-material-02

Kada muškarac tiho priđe ženi odostraga i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu tačno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegova svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini također. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

embraces-love-couple-vector-material-06

Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Ko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Šta osjeća? Ko je ona u ovom trenutku?

Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca…

embraces-love-couple-vector-material-08

Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladan i usamljen.

A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada.

cute-couple-hug-wallpapers

Ne propustite