DOBRO POGLEDAJ OVU FOTKU: Životinja koju prvo ugledaš otkriva nešto JAKO VAŽNO o tvom karakteru

Zanimljivosti
DOBRO POGLEDAJ OVU FOTKU: Životinja koju prvo ugledaš otkriva nešto JAKO VAŽNO o tvom karakteru
.

Pred vama je test koji će pokušati da izvuče neke informacije iz vaše podsvesti, koje u običnom životu skrivate i od samog sebe. Opustite se, vjerujte svojoj podsvijesti, pogledajte sliku i zapamtite koju ste životinju prvo ugledali.

f

Mačka

f1

Ovo ukazuje na vašu nevoljnost da započnete radnu nedjelju, želju za odmorom i pauzom. Ne možete da dočekate kraj radnog dana da konačno stignete kući, sjednete u udobnu fotelju i čitate omiljenu knjigu ili gledate omiljenu seriju.

 
Pas

f2

Osećate podršku prijatelja i uz nju ste spremni da rešite bilo koji problem. Borbeni duh je dobra stvar. Ipak, hladnokrvno osmotrite zadatak pred vama da biste videli da li ste u stanju samii da ga rešite. Na kraju krajeva, ljudi oko vas mogu promeniti svoje planove. Vi na to stalno zaboravljate jer nikoga do sada niste izneverili.

Lav

f3

Vi ste neodoljivi! Često vam to govore, zar ne? Možda je to zbog vaše nove frizure? Međutim, vi i ne morate da promenite frizuru kako biste bili na vrhu. Nešto kod vas privlači ljude i izaziva u njima poštovanje i divljenje, ali i zavist. Nemojte im odmah strogo suditi jer se ponekada ponašate pomalo arogantno. Pokušajte da se ponašate prema drugim kao da su jednaki vama, a ne kao sada.

Konj

f4

U ovom trenutku, nešto ograničava vašu slobodu.Možda jurite šefa kroz kancelariju vičući "Odmor! Potreban mi je odmor!" Smirite se. Svi žele odmor. Međutim, sada je neophodno da se smirite i pokažete izdržljivost i efikasnost po kojoj je poznata životinja koju prvo ste ugledali.

Labud

f5

Zaljubljeni ste. To je razlog zašto vam sve oko vas izgleda divno, čak i džangrizava kasirka koja nije zadovoljna ne samo svojim životom, već i životima svakog kupca u redu. Proživljavate divan period i neka potraje - ako ne nekoliko meseci, onda barem dok ne primite platu.

Pingvin

f5

Kako ste uspeli da ga ugledate? Pogledajte ponovo - nema pingvina. Da li ga još uvek vidite. Okrivite svoju bujnu maštu koja zadivljuje vaše prijatelje i zbunjuje lljude kada vas prvi put upoznaju.

f6

Ne propustite