Tokom vožnje, snimao je svoju djevojku kako spava u njegovom skupocjenom autu. Nakon ovoga što joj je uradio, odmah ga je ostavila!

E buraz
Tokom vožnje, snimao je svoju djevojku kako spava u njegovom skupocjenom autu. Nakon ovoga što joj je uradio, odmah ga je ostavila!
.

Neke djevojke imaju puno sreće da upoznaju čovjeka svojih snova. Međutim, u mnogo slučajeva moraju se prilagoditi muškarcu, pa i trpiti njegovo ponašanje… Mnogi kažu da je strpljenje ključ uspjeha u dugoj vezi.

screenshot-1

Djevojka u narednom videu očito mora trpiti razne ‘ispade’ svog dečka. Kada je djevojka zaspala na suvozačevom mjestu, mladić je uhvatio priliku i naglo zakočio tokom vožnje. Budući da nije bila vezana sigurnosnim pojasom, djevojka je bukvalno sletjela sa sjedišta i 'zaglavila se u rupi'.

Pogledajte sami u videu iznad šta se dogodilo.

BONUS ČLANAK
Evo kakve nam gadosti uvoze iz Kine, a niko ne smije da im stane na put

Po svemu sudeći, mnoge namirnice, pa čak i one koje su navodno zdrave, dolaze iz Kine. Iako nam mnogi proizvodi dolaze iz raznih dijelova svijeta, oni zapravo mogu sadržati razne štetne materije. Pogledajte listu od 10 namirnica koje se uvoze iz Kine, a koje bi trebalo da izbjegavate!
1. Gljive

1

Pronađene su razne štetne materije u gljivama iz Kine, a mnoge od ovih gljiva prozvane su "misteriozne gljive." Više od trećine prerađenih gljiva potiče iz Kine.
2. Bijeli luk proizveden u Kini

2

Baš kao i kod gljiva inspektori su pronašli razne štetne primjese i u bijelom luku. Oko 31% bijelog luka proizvedeno je u Kini. Pazite šta kupujete!
3. Sok od jabuka proizveden u Kini

3

Kina je najveći proizvođač pesticida na svijetu, što znači da su plodovi koji tamo rastu prepuni opasnih hemikalija. Oko 50% soka od jabuka uvozi se iz Kine, a to znači da veći dio svijeta konzumira ove nezdrave sokove.
4. Piletina

4

Ptičji grip i razne bolesti koje se prenose hranom, a pritom su i česta pojava u Kini, zabrinuli su sve uvoznike piletine u svijetu.
5. Plastični pirinač

5

Azijske zemlje su glavni proizvođači pirinča na svijetu, stoga nije čudo što se pirinač u cijelom svijetu uvozi baš iz Kine. Pravi šok dogodio se kada je otkriven plastični pirinač. On se pravi mješavinom krompira i smole, a konzumiranje ovog pirinča može izazvati rak.
6. Industrijska so

6

Ovaj tip soli nepogodan je za ishranu, ali se očigledno prodaje kao kuhinjska so posljednjih 12 godina. Konzumiranje ovakve vrste soli može dovesti do fizičkih i mentalnih problema, problema sa štitnom žljezdom, kao i reproduktivnim sistemom.
7. Adaptirano mlijeko za bebe

7

2004. godine 47 ljudi je optuženo za proizvodnju lažnih mliječnih formula u Kini, koje su čak dovele i do smrti nekoliko desetina beba. Ova formula sadržala je kako malo hranjivih materija i smatra se da je bila napravljena od krede.
8. Lažna jaja

8

Hemikalije koje se koriste za proizvodnju ovih jaja su: alginska kiselina, kalijum-alum, želatin, kalcijum-hlorid, vještačka boja i voda. Ljuske se prave od kalcijum-karbonata a konzumiranje ovih jaja može dovesti do gubitka pamćenja i demencije.
9. Nudle od krompira

9

2011. godine prijavljeno je da slatke nudle od krompira imaju čudan ukus. Dalje istraživanje pokazalo je da su nudle napravljene kukuruza, industrijske boje i parafina.
10. Lažni grašak

10

Lažni grašak pravljen je od graška koji se koristi za ishranu stoke i soje, njima je dodana zelena boja i natrijum-metabisulfat (koristi se kao izbjeljivač i konzervans). Ove materije su kancerogene i ometaju sposobnost tijela da apsorbuje kalcijum.

 

Ne propustite