VJENČANJE NA VIDIKU: Fotografija Ronaldove Georgine obišla svijet zbog JEDNOG DETALJA

Druga strana sporta
VJENČANJE NA VIDIKU: Fotografija Ronaldove Georgine obišla svijet zbog JEDNOG DETALJA
.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Portugalac briljira na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je već zabio četiri gola.

2

1

Uz Cristiana Ronalda su njegova djevojka Georgina Rodriguez te ostatak porodice. Lijepa Španjolka na utakmici protiv Maroka pokazala je detalj o kojem su se raspisali svjetski mediji.

Georgina Rodriguez na utakmici se pojavila dresu portugalske reprezentacije s brojem sedam, brojem koji na dresu ima i Cristiano Ronaldo zdušno je navijala naoružana portugalskom zastavom. No ono što je privuklo pažnju je Cartier dijamantni prsten na njezinoj lijevoj ruci. Fotografija na kojoj ga pokazuje društvu na tribinama, obišla je svijet. Prsten je navodno koštao 615 hiljada funti, a kupljen je, pišu britanski mediji, prošlog mjeseca.
 

 

Amo esta tierra. Vamos Portugal ???????? #⚽️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Potvrdu da se dousta radi o zaručničkom prstenu mediji su pronašli u tome što je Georgina prije nekoliko mjeseci u komentarima na fotografiju dijamantnog prstena ostavila samo srca.

Podsjetimo, slavni fudbaler i Georgina su u vezi su od 2016. godine, a nedavno su postali i roditelji djevojčice Alane Martine.

Zajedno odgajaju i troje Ronaldove starije djece - sina Cristiana Ronalda Juniora, blizanaca Eva i Matea koje je na svijet donijela surogat majka. Mnogi nagađaju da bi se vjenčanje moglo dogoditi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

CAMPEONES ???????????? #cr7 #ch5mpions #championsleague #champ13ns #realmadrid

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Ne propustite