Sjedila je u avionu i pročitala je šta njen saputnik piše o njoj: Šokirala se, a onda se desilo ČUDO

Zanimljivosti
Sjedila je u avionu i pročitala je šta njen saputnik piše o njoj: Šokirala se, a onda se desilo ČUDO
.

Žena prekomjerne težine sjedila je avionu i nije joj bilo dobro kad je vidjela ovo...

Savannah Philips je putovala avionom kad se pored nje smjestio muškarac i na svom telefonu je pisao uvrede o njoj.

Kako kaže, pred svaki let avionom uvijek je nervozna jer očekuje da će se saputnici pobuniti što sjedi pored njih, a sada joj se desila njena najgora noćna mora.

''Uvijek pokušavam da sjedim na kraju reda. Nisam najveća osoba u avionu, ali svakako nisam ni među najsitnijima, a moja najveća noćna mora je da će nekome biti neudobno jer ja sjedim pored njega.

Ovog puta je moje sjedište bilo pored prozora, i pored starijeg čovjeka u šezdesetim godinama. Rekao mi je da je komičar i ustao je da bih mogla da dođem do svog sjedišta. Sjela sam i vezala sam se, a sjeo je i on. Stjuardesa je krenula da recituje upozorenja, a on je izvadio telefon sa ogromnim ekranom i ogromnim fontovima. Nisam mogla da ne vidim šta piše, a pisao je da "sjedi pored smrdljive debele žene".

Ne znam šta je dalje napisao, okrenula sam glavu što prije. Bila sam šokirana a ovo je bila potvrda svega najgoreg što svakodnevno mislim o sebi. Osjetila sam da mi se suze slivaju niz lice i molila se da mi se "komičar" ne obrati jer će onda vidjeti da plačem, a i zato što ne znam kako bih reagovala da mi se obratio. Onda je pilot rekao da će let biti odložen još pola sata - piše ona na Facebooku.

A onda, dok je čekala da avion konačno poleti, prišao im je jedan od putnika i kucnuo komičara po ramenu. Rekao mu je da će zamijeniti mjesta sa njim.

''Ok, ali zašto?'', pitao je komičar.

''Jer si pisao ružno o njoj'', rekao je čovjek.

I tako je, priča Samanta, taj čovjek sjeo kraj nje i ostatak leta proveli su ugodno ćaskajući.

''To je moj heroj i moj blagoslov. Zove se Čejs i živi u Nešvilu. On mi je dokazao da Bog ne samo da zna za mene, već i da je ipak više dobrih ljudi od loših'', zaključuje ona na kraju.

 

Ne propustite