RIJEŠITE SE PARAZITA IZ TIJELA I NORMALIZUJTE KILAŽU: Trebaju vam samo 2 namirnice za ovaj narodni recept!

Zdrav život
RIJEŠITE SE PARAZITA IZ TIJELA I NORMALIZUJTE KILAŽU: Trebaju vam samo 2 namirnice za ovaj narodni recept!
.

Jedete li puno slatkiša, dovest ćete u vaš organizam veliki broj bakterija.

Prema statističkim podacima, trećina stanovništva pati od parazita. Obično, čovjek nije ni svestan njihovog prisustva u svom tijelu.

Paraziti koje žive u našem tijelu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam traži pojesti nešto slatko, jer baš glukoza, koja je sadržana u slatkišima, daje brzu energetsku dopunu organizmu.

stomak

Ujedno s tim, formira se i masni sloj, koji takođe djeluje na zaštitu organizma. Generalno, što više parazita deblji je sloj masti. Ako se oslobodite parazita, vaša težina se normalizuje i nestaje žudnja za slatkišima.

I tako, kad paraziti prestanu uzimati vašu energiju, nestaće pospanost, umor, glavobolja, malaksalost, normalizovat će se metabolizam i mnogo toga.

Liječiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest mjeseci.

stomak4

Očistite organizam uz ove narodne metode:

Jedna od njih je sljedeća:

Mješavina lana i klinčića (karanfilića)

Sastojci:

Lan i klinčić djelotvorni su gotovo kod svih vrsta parazita.

Za pripremu mješavine za čišćenje, potrebno je uzeti 10 dijelova lanenog sjemena i 1 dio suhih klinčića ili karanfilića (100 gr sjemena lana i 10 gr klinčića).

Klinčići su zapravo nezreli, neotvoreni cvijetni pupoljci zimzelenog tropskog drveta iz porodice mirta.

Dok su svježi ružičasti su, a osušeni mijenjaju boju u smeđu.

Priprema:

Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu.

To je vaš ljekoviti prah za čišćenje!

UPOTREBA:

Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, tokom tri dana.

Prah možete dodati u kuhanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim satima).

Nakon trodnevnog uzimanja ove smjese, napravite pauzu 3 dana.

Zatim sve ponovite iznova.

Ovu smjesu treba konzumirati mjesec dana.

sla

REAKCIJA:

Nemojte da vas zbuni neka reakcija organizma kao što je svrabež, osip, herpes, promjena boje stolice, urina ili još nešto. Ako to primijetite (ne moraju svi), to je znak da se organizam čisti.

Ovo je vrlo djelotvorno sredstvo. Kod konzumiranja, ova mešavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti “prisiljeni” napustiti vaš organizam.

Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korištenje uvarka lana, na prazan želudac.

Za čišćenje organizma dobro je, takođe, uzimati kiselo-mliječne proizvode, kopar, sjemenke bundeve, suncokreta, orahe, peršinov list te svježe cijeđene sokove od voća i povrća.

stomak

Ne propustite