Kćerka je stalno bježala iz kreveca: Mama postavila skrivenu kameru, snimak odmah postao hit! (VIDEO)

Mame i bebe
Kćerka je stalno bježala iz kreveca: Mama postavila skrivenu kameru, snimak odmah postao hit! (VIDEO)
.

Malena djevojčica Ela iz Teksasa, sa samo 22 mjeseca, na počinak odlazi ranije nego njen malo stariji brat Luk. Roditelji je svake večeri smjeste na spavanje, ali ona ih svako malo iznenadi tako što se iskrade iz svog krevetića i nastavi s igrom.

vv

Pošto njenim roditeljima nije bilo jasno kako uspijeva da se izvuče, mama je u sobi ostavila telefon s upaljenom kamerom i snimila beg. Ispalo je da je mala Ela pravi umjetnik u bježanju.

vv

"Ela odlazi rano na spavanje, baš kao i ja. Moj suprug izvede našeg sina na igranje, objasnila je majka Beka. Ali dok Rebeka spava, a otac je zauzet drugim stvarima, 3,5-godišnji Luk ode u sobu svoje mlađe sestre i pozove je na igru. U posljednje vrijeme smo primjetili da se Luk ušunja u sestrinu sobu i oboje odu da se igraju - i nije nam bilo jasno kako se naša kćerka izvuče iz kreveca koji ima visoku ogradu i dosta je podignut od poda", priča majka.

v

"Čak i da nekako uspije da se popne preko jedne od strana kreveca, pašće na pod s poprilične visine. Bilo je jasno da se nekako popne i izađe, ali htjela sam da se uvjerim kako to radi", dodaje.

v2

Na snimku se vidi da mala Ela leži i lupa nogama po krevecu dok pije iz svoje flašice. Potom odlučno ustaje i baca bočicu iz krevetića.

v3

Obučena u preslatku pidžamicu na kojoj je velika šarena sova i kose skupljene u dvije kikice, Ela izvlači pokrivač i baca ga na pod.

v3

Na red dolaze igračke koje će joj trebati jednom kad pobjegne iz "zatočeništva", a zatim nastavlja s izvlačenjem i prebacivanjem pokrivača na pod, kako bi joj ti pokrivači poslužili kao mekani teren za spuštanje.

vb

Kada je sve spremno, popne se na stranicu krevetića i odgurujući se jednom nogom cijela se prevrne preko ivice i padne na pripremljenu hrpu pokrivača.

Pogledajte video:

 

Ne propustite