Prosinečki: To bi bio najveći fijasko

Sport
Prosinečki: To bi bio najveći fijasko
.

Posljednjih pola godine, otkad je postao izbornik BiH, Robert prosinečki živi na relaciji Sarajevo - Zagreb. U razgovoru za Jutarnji list, Prosinečki je otkrio šta bi bio najveći fijasko za ovu generaciju.

5a530cda-9f34-44b1-a145-5e3c0a0a0a6a-robert-prosinecki-8-preview

Prosinečki je jedinstven po mnogočemu, a posebno što ga jednako vole i cijene i u Zagrebu i u Beogradu, pa je BiH nekako došla kao spoj toga svega.

robert-prosinecki-strucni-stab-bih

 Ipak, čim je zasjeo na klupu BiH rekao je sebi da će najveći neuspjeh ove generacije biti ako ne ode na Europsko prvenstvo, kako njihov igrački, tako i njegov trenerski.

reprezentacija

- To bi bio najveći fijasko. Pogotovo sad upoznavajući ih ovih mjeseci dok radim s njima i gledam kakvi su to igrači. Ali, biti prvak Europe, tu već pričamo o velikim stvarima. Samo znam da će ova reprezentacija BiH na EP-u dobro izgledati i igrati dobar nogomet. Sve drugo je nemoguća misija, ali najbitnije je otići na veliko natjecanje na kojem su oni bili samo jednom u svojoj povijesti, i to u Brazilu. Mislim da je to premalo za kvalitetu koju sada imaju", siguran je Prosinečki.

robert

 

Ne propustite