Alma Ras online butik: Besplatna dostava za prve kupce

Praktična žena
Alma Ras online butik: Besplatna dostava za prve kupce
.

Kompanija Alma Ras u godini koja je u znaku jubileja, stavila je pred sebe nove izazove. Pored mnogobrojnih iznenađenja, povjerenje svojih kupaca odlučila je nagraditi novom mogućnošću, a u pitanju je savremeni način kupovine – online verzija butika Alma Ras. Od sada, ljubitelji brendova Alma Ras i Mannners svoje omiljene modele moći će kupovati iz udobnosti svog doma.

Online butik je još jedna potvrda u nizu da ova renomirana kompanija prati svjetske trendove kako u svojim kreacijama, tako i u poslovanju, te na taj način zadovoljava potrebe svojih kupaca.

Sortirani artikli, funkcionalne karakteristike svih dostupnih modela, uvid u sastav materijala, te kupovina bez vremenskog ograničenja samo su neke od pogodnosti savremenijeg načina kupovine. Zahvaljujući jednostavnom i sigurnom procesu kupovine putem online Alma Ras butika pruža vam se prilika da obradujete i vaše voljene osobe raznovrsnim modelima iz Alma Ras širokog asortimana. Brza isporuka je zagarantovana – kupljeni artikli na željenoj adresi u vremenskom periodu od 48 do 72 sata. 

"Vjerujemo da će sve kupce širom BiH, a naročito one u gradovima u kojima nemamo naše maloprodajne butike obradovati prilika za kupovinu artikala omiljenih brendova u tri jednostavna koraka" - riječi su Mervane Muhović, PR-a kompanije Alma Ras. 

Kupovina je moguća odmah putem linka www.shop.alma-ras.com a u mjesecu junu kompanija Alma Ras svoje kupce nagrađuje besplatnom dostavom. Ovaj mjesec su sniženi i odabrani artikli iz ljetnog programa do 30%, stoga požurite po vaše prve željene komade.

Ne propustite