RODITELJI POTPUNO IZNENAĐENI: Zbog ove haljine njihovu trogodišnju kćerkicu vratili iz vrtića - Koje je vaše mišljnje?

Mame i bebe
RODITELJI POTPUNO IZNENAĐENI: Zbog ove haljine njihovu trogodišnju kćerkicu vratili iz vrtića - Koje je vaše mišljnje?
.

Djevojčica Lola (3) u vrtić je došla u haljinici s tankim naramenicama, a odgajatelji u vrtiću su zaključili da takvo odjevanje nije primjereno.

Naime, roditelji ove trogodišnjakinje Jamie i Sadie Stonehouse ostali su u šoku kad su iz vrtića The Little Years primili poruku o odjeći djevojčice. "Napisali su da je njena odjeća neprimjerena i da naramenice moraju biti široke barem pet centimetara", izjavili su roditelji za kanadski CTV News.

hj


Iz vrtića su im rekli i da, ako Lola ubuduće planira nositi tu haljinu, ispod nje mora imati majicu. "Ako naramenice moraju biti pet centimetara široke, onda je to kao da već ima majicu pošto bi joj prekrivale cijelo rame i dio ispod njega. To onda više nije ljetna haljina", kažu uzrujani roditelji.

hj2

Lolina mama Sadie kaže da ne zna kako će objasniti djevojčici da više ne može nositi tu haljinu u vrtić jer je obožava. "Neće to moći shvatiti, mislit će da je učinila nešto pogrešno, da je ona kriva", kaže mama. 

hj3

"Mislim da nijedna djevojka, koliko god godina imala, ne bi trebala paziti na to koliko će ramena pokazati, u školi ili bilo gdje drugdje", smatraju roditelji. 

hj4

Ne propustite