ON JE VELIKI HEROJ: Popeo se na zgradu da bi spasio dječaka koji je visio s balkona

Zanimljivosti
ON JE VELIKI HEROJ: Popeo se na zgradu da bi spasio dječaka koji je visio s balkona
.

PARIZ - Dvadesetdvogodišnji migrant pokazao je iznimnu hrabrost kada se popeo na zgradu kako bi spasio dijete koje je visilo sa zgrade.

Naime, radi se o mladom migrantu iz Malija. Svojim postupkom oduševio je Francusku i svijet kad se popeo na jednu zgradu u Parizu kako bi spasio dijete koje je visilo s balkona.

Ne oklijevajući ni trenutka, 22-godišnji Mamoudou Gassama popeo se na četvrti kat zgrade i spasio život dječaka koji je bespomoćno visio s balkona. Gassama je za BFM TV otkrio da je gledao utakmicu u jednom restoranu u blizini kad je čuo komešanje. "Volim djecu, ne bih mogao dopustiti da mu se nešto dogodi ispred mene. Potrčao sam i potražio rješenje kako ga spasiti i, hvala Bogu, popeo sam se po pročelju zgrade na balkon", objasnio je.

 

Njegov potez pohvalila je i gradonačelnica Pariza Anne Hidalgo. "Objasnio mi je da je stigao s Malija prije nekoliko mjeseci da bi izgradio život za sebe u Parizu. Odgovorila sam mu da je njegov herojski čin primjer za sve građane Pariza i da će Grad podržati njegove napore da se smjesti u Francuskoj", napisala je na Twitteru.

 

 

 

Ne propustite