Kada je majka vidjela što su tete u vrtiću učinile njenoj 17-mjesečnoj kćerkici pobjesnila je od muke - Zar se ovo dogodilo mom djetetu

Mame i bebe
Kada je majka vidjela što su tete u vrtiću učinile njenoj 17-mjesečnoj kćerkici pobjesnila je od muke - Zar se ovo dogodilo mom djetetu
.

Majka iz Sjeverne Karoline koja ima 17-mjesečnu djevojčicu na Facebooku je objavila fotke na kojima se vidi kako su gležnjevi njene kćeri ostali nateknuti i u modricama nakon što su joj tete u vrtiću ljepljivom trakom zalijepile cipelice za noge. 

Jessica Hayes iz Sjeverne Karoline šokirala se kad je došla po kćer u vrtić i zatekla djevojčicu sa zalijepljenim cipelama. Ona vjeruje da su to napravile jer ih je živciralo što malena cijelo vrijeme skida cipele. 

mn

"Vidim li ja jedina u čemu je problem?" napisala je Jessica uz fotke. 

Druge korisnice Facebooka su se složile s njenim mišljenjem. 

"Ja sam teta u vrtiću i ovo nije ni najmanje u redu. Prijavi ovo i ne odustaj", napisala joj je jedna. 

"S ovim se nikako ne smiju izvući", složila se druga. 

mn1

Jessica je odmah dijete odvela pokazati direktorici vrtića i zatražila da reagira. 

"Jako sam uzrujana jer se ovo dogodilo mom djetetu samo zato što je nekom smetalo što skida cipele. Traka nije bila samo oblijepljena oko cipela nego i oko njenih gležnjeva. 

Odmah sam otišla direktorici vrtića koja je ostala bez riječi isto kao i ja. Kad sam joj skidala trake moja kći je plakala jer je to očito bilo bolno za nju", napisala je ona. 

mn2mn2

Direktorica je odmah reagirala i otpustila tete koje su bile odgovorne za to. 

"Pleasant Hill Day Care ni u kom slučaju ne dopušta prakse štetne za dijete. Mi smo grupa njegovatelja koji se trude ispuniti najveća očekivanja prema djeci koja su nam povjerena i incident s lijepljenjem cipela nikako ne predstavlja način na koji se skrbimo za djecu"

Ne propustite