Džeko u posjeti Roditeljskoj kući: Na Facebooku objavio dirljivu fotografiju

Aktuelno
Džeko u posjeti Roditeljskoj kući: Na Facebooku objavio dirljivu fotografiju
.

Kapiten i napadač bosanskohercegovačke reprezentacije Edin Džeko posjetio je danas Roditeljsku kuću u krugu Pedijatrijske klinike Jezero u Sarajevu, u kojoj borave roditelji sa djecom iz cijele BiH koja se liječe od malignih oboljenja.

"Dijamant" je zajedno sa predstavnicima Fondacije Telemach i Udruženja "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH" označio početak projekta Prijatelji Roditeljske kuće.

"Mislim da je meni glavni cilj danas da pokažem ovoj djeci odnosno njihovim roditeljima da smo tu uz njih i da nisu sami. Da treba da vjeruju i vjera će, nadam se na kraju, i ovoj djeci da pomogne da ozdrave što prije. Mislim da ovim treba da pokažemo svim ostalim ljudima, organizacijama da prepoznaju, kao što smo prepoznali mi, da je ova Roditeljska kuća sviju nas", kazao je Džeko.

Podsjećamo, Roditeljska kuća raspolaže sa deset apartmana, ima 666 kvadratnih metara, multifunkcionalnu prostoriju s igraonicom i dnevnim boravkom, zajedničku kuhinju i trpezariju, salu te prostorije za udruženje.

 

 

Ne propustite