Davor Dragičević: ''Niti imam straha nit' imam duše, srce imam još ''

Bosna i Hercegovina
Davor Dragičević: ''Niti imam straha nit' imam duše, srce imam još ''
.

Koliko odjeka ima 'Slučaj Dragičević' pokazuje i činjenica da su i regionalni mediji dolaze u Banja Luku kako bi snimili priču o stradalom studentu, njegovom ocu, i gradu koji je pokazao da nema predaje dok se ne dokaže istina i istjera pravda.

0aa

Za emisiju ''Provjereno'' koja je emitovana večeras, govorili su Davidovi prijatelji, i otac Davor.

Osim što su ponovili sve nelogičnosti u ovom slučaju, od ne poklapanja vremena smrti na prvoj i drugoj obdukciji, pričama izgovorenim na konferenciji za medije, do onog logičnog pitanja, ako je dokazano da David nije izvršio pljačku za koju su ga prvotno optužili, kako je moguće da su u njegovim džepovima pronađene navodno ukradene stvari.

0aaa

Ipak, riječi koje najviše diraju su one koje izgovara otac Davida Dragičevića, koji je rekao da 40 dana nije bio sinu na grobu jer ne može, ne bi volio da mu bude takav na gorbu, ne može kaže.

'' Kod koga god odem kod tih, ''obavitelja'' funkcija, svi su nervozni. Prosipaju vode, tresu se, pričaju... Oni svi živi zdravi, njihova djeca meni dijete ubijeno ja smiren. Kako to tumačiti?''.

0a

 ''Nit imam straha nit imam duše, srce imam još. Gdje ću imat' duše, šta se sve izbivalo i kakvog sam ga vidio dva puta, mrtvog, tako da...'' rekao je Dragičević.

Ne propustite