KAD SE RONALDINNHO ŽENI, ODMAH OŽENI DVIJE: Bivši fudbaler šokirao javnost!

Druga strana sporta
KAD SE RONALDINNHO ŽENI, ODMAH OŽENI DVIJE: Bivši fudbaler šokirao javnost!
.

Brazilac Ronaldinho bio je poznat po raskalašenom životu...

Mediji iz Brazila govore da se Ronaldinho u avgustu ženi. To nije čudno na prvu, ali kad čujete da će oženiti dvije djevojke, šta reći onda.

38-godišnji bivši fudbaler već neko vrijeme u svojoj vili u Riju živi s Priscillom Coelho i Beatriz Souzom i čini se da je lud za obje. Toliko lud da će ih obje oženiti.

ronaldinho

Bigamija je inače u Brazilu ilegalna i kažnjiva je sa šest godina zatvora. Međutim, Ronaldinho je odlučio izbjeći matičara i crkvu, te se umjesto službenog vjenčanja odlučio za ceremoniju koja će se održati u njegovoj vili. Također, njihov brak neće biti službeno registriran.

Bivša zvijezda Barcelona i Milana mladu Beatriz je upoznao 2016. godine i za njom u sekundu izgubio glavu. Međutim, problem je bio što je on već tada bio u vezi s Priscillom i nije mu bilo ni na kraj pameti s njom prekinuti.

r40awlnd

Ronaldinho se na kraju odlučio - za obje. Djevojke su na početku malo gunđale, ali brzo su se smirile nakon što im je nogometni majstor odlučio davati dnevni džeparac u visini oko 1500 eura.

Ali on se oglasio i povodom glasina napisao na Twitteru da to nije istina.

''Nemojte vjerovati glasinama. Kad se zaručim, svi ćete znati'', napisao je Ronaldinho na Twitteru.

Problem je što mu malo ko vjeruje. Brazilci navode da je već organizirao brazilskog pjevača Jorgea Vercilla da mu pjeva na svadbi...

football-legend-ronaldinho-to-wed-his-two-girlfriends

 

Ne propustite