PREPORODIT ĆE VAS: Uz OVAJ prirodni lijek ublažite ARTRITIS potpuno prirodno!

Porodica i zdravlje
PREPORODIT ĆE VAS: Uz OVAJ prirodni lijek ublažite ARTRITIS potpuno prirodno!
.

Artritis je hronično upalno stanje koje zahvaća zglobove. U većini slučajeva artritis nije izlječiv , ali ublažavanje simptoma je neophodno.

kurkuma

Česti su simptomi reumatoidnog artritisa bolovi i otekline zglobova na rukama i nogama. Zahvaćeni zglobovi mogu biti topliji od okoline, a koža iznad zglobova može biti crvena. Najčešće su zahvaćeni zglobovi na šakama i zapešću te stopalima i gležnjevima. Koljena, laktovi i ramena su također često zahvaćeni, a zglob kuka je vrlo rijetko zahvaćen u reumatoidnom artritisu.

kurkuma1

Prirodni lijek za ublažavanje artritisa

Kurkuma je jedan od najpopularnijih začina diljem svijeta koja ima pozitivan utjecaj na zdravlje, a jedno od istraživanja pokazalo jeda može pomoći u ublažavanju simptoma artritisa.

kurkuma

Naučnici iz Italije su proveli istraživanje u kojemu je sudjelovalo 50 osoba koje boluju od osteoartritisa. Sudionici su u razdoblju od 3 mjeseca uzimali 8 grama suplementa kurkume dnevno.

kurkuma3

 Rezultati istraživanja su pokazali da kurkuma ublažava hroničnu upalu u tijelu i na taj način ublažava simptome artritisa.

kurkuma4

NAPOMENA: Prije početka svakodnevne konzumacije kurkume obavezno se posavjetujte s liječnikom.

 

Ne propustite