CIJELI ŽIVOT SU JE ZLOSTAVLJALI ZBOG NJENIH ZUBA: Onda joj je jedan događaj potpuno promijenio život, evo kako danas izgleda

Kiosk
CIJELI ŽIVOT SU JE ZLOSTAVLJALI ZBOG NJENIH ZUBA: Onda joj je jedan događaj potpuno promijenio život, evo kako danas izgleda
.

U maju 2017. godine Jessica McDaniels fotografisala je za Facebook trenutak kada je njen prijatelj zaprosio svoju djevojku. 

Tada nije mogla ni slutiti da će neko ovaj sretni trenutak fotografisati iz potpuno drugačijeg ugla. 

jessica1

Ova fotografija je podijeljena na društvenim medijima, a na njoj se vidi zumirano Jessicino lice. Fotografija se internetom proširila brzinom svjetlosti, a komentari ispod nje bili su zlobni i prepuni mržnje, a neki su je upoređivali sa majmunom. 

jessica2

McDaniles su cijelog života zlostavljali zbog njenih zuba. 

"Nisu me zanimali komentari drugih ljudi, samo sam željela zaštiti svoju djecu." - kazala je 32-godišnja samohrana majka i frizerka. 

jessica3

Međutim, jedan njen prijatelj i srednje škole nije mogao da ignoriše ove komentare. 

"Ona je samo fotografisala sretan trenutak, a drugi su zloupotrijebili ovu fotografiju. Ovo je užasno." - kazao je Krystal Starks. 

Odlučio joj je pomoći, pa je online pokrenuo fond za prikupljanje novca za oralnu operaciju. 

"Jessica se cijelog života bori sa ovim problemom. Umjesto da je kritikujemo, podržimo je i pomozimo joj da ima savršen osmijeh. Moramo se ujedniti i neka ova negativna situacija ima pozitivan ishod." - napisao je GoFundMe. 

jessica4

Na računu je prikupljeno više od 10.000 dolara, ali onda je uslijedila nevjerovatna vijest. Stomatolog Maryann Udy ponudio je da Jessici popravi osmijeh i to potpuno besplatno. 

Nakon nekoliko operacija Jessica je izgledala skoro neprepoznatljivo. 

jessica5

Novac koji je prikupljen na GoFundMe iskoristit će kako bi otplatila neke od dugova, te će ga iskoristiti za troškove domaćinstva. Također, planira osnovati neprofitnu organizaciju koja će pomagati ljudima kao što je ona. 

 

Ne propustite