Nos joj je curio punih 5 godina, a onda su ljekari ispitali tekućinu i otkrili užasnu istinu

Porodica i zdravlje
Nos joj je curio punih 5 godina, a onda su ljekari ispitali tekućinu i otkrili užasnu istinu
.

Prije pet godina joj je počeo curiti nos i imala je jake glavobolje, mislila je da je alergija ali su stvari bile mnogo opasnije...

Žena po imenu Kendra Jackson iz Nebraske mislila je da je njezino konstantno curenje iz nosa uzrokovano nekom alergijom, ali ispostavilo se da joj iz nosa zapravo curi likvor ili moždana tekućina, piše Daily Mail.

Curenje nosa joj je otežavalo svakodnevne aktivnosti, da je ova jadna žena počela pomišljati na samoubistvo.

Doktorica Christine Barnes došla je na ideju ispitati tekućinu koja je curila iz njezina nosa i to joj je spasilo život. Prije nekoliko sedmica ona je podvrgnuta manjoj operaciji kojom je zatvorena ruptura koja je omogućavala istjecanje likvora.
nos

Simptomi koje je imala Kenda su su ličili na prehladu i bilo je teško uspostaviti dijagnozu.

Kendrino stanje najvjerojatnije je nastalo nakon saobraćajne nesreće i udarca u glavu kad je nastalo puknuće kroz koje je tekućina istjecala. Tad je slomila i rame koje je naposljetku zacijelilo, ali curenje iz nosa i migrene nikad nisu prestale.

'Bila sam zdrava sve do te nesreće. Radila sam kao vozač za jednu tvrtku, no nakon nesreće nisam mogla nastaviti raditi', kaže Kendra. '

Da nije povrgnuta operaciji Kendrino stanje bi imalo koban kraj, ali sada se osjeća dobro, operacija je uspjela i ona će se nastaviti baviti svakodnevnim aktivnostima.

Pogledajte video o ovoj Amerikanki:

 

Ne propustite