Samo dan prije njen dečko je otkazao vjenčanje, razlog je bizaran

Zanimljivosti
Samo dan prije njen dečko je otkazao vjenčanje, razlog je bizaran
.

Ženu je muškarac, dan prije vjenčanja ostavio slomljenog srca...

Bila je očajna u pronalasku rješenja, pa je pozvala u TV program gospođu Deidre Sanders i od nje tražila savjet da spasi njihov odnos.

emma

Voditelji Phillip Schofield i Holly Willoughby bili su zapanjeni pričom žene slomljenog srca.

otkazao-vjencanje

Da stvari budu još gore, to je muškarac sa kojim ima dvoje djeci i dugo su vezi, a onda joj je dan prije otkazao vjenčanje.

Piše se da se ona posvađala se s njegovim sestrama jer nije htjela da one budu djeveruše na vjenčanju. Njenog zaručnika to je pogodilo i zaprijetio je da ako njegove sestre neće biti djeveruše na vjenčanju, onda će otkazati vjenčanje.

Emma, čije prezime nije objavljeno, otkrila je da njen partner ne želi prekinuti odnos s njom već je samo otkazao vjenčanje, ali ona, kako je otkrila za ITV u emisiji u kojoj je otkrila što joj se dogodilo, nije sigurna može li mu takvo ponašanje oprostiti, piše Daily Mail.

Sukob s njegovim sestrama nastao je zbog organizacije djevojačke večeri jer su se želje mladenke i sestara njenog partnera razilazile te je Emma odlučila da ih ne želi imati za svoje djeveruše.

Budućeg supruga je to  izbacilo iz takta što je za rezultat bilo otkazivanje vjenčanja, a stručnjaci za veze dali su Emmi da kao par potraže stručnu pomoć kako bi spasili svoj odnos jer smatraju, njenog zaručnika muče dublji problemi, a ovo je bila kap koja je prelila čašu.

Ne propustite