NAKON 17 GODINA OPRAŠTA SE OD JUVENTUSA: A o Buffonovoj prelijepoj ženi priča Evropa

Druga strana sporta
NAKON 17 GODINA OPRAŠTA SE OD JUVENTUSA: A o Buffonovoj prelijepoj ženi priča Evropa
.

Danas se Gianluigi Buffon oprašta od svog kluba kojem je ostao vjeran gotovo dvije decenije...
 

Gianluigi Buffon odlučio je zaključiti svoju nogometnu epohu u Juventusu i napustiti klub na koncu ove sezone. Objavio je to na konferenciji za novinare, uoči svoje posljednje utakmice protiv Verone nadolazećeg vikenda.

Došlo je vrijeme da se slavni golman i Juventus rastanu, pa će legendarni Italijan danas poslednji put stajati na golu pomenutog kluba. I dok većina svjetskih medija nagađa sljedeći Bufonov potez - da li će to biti penzija ili prelazak u neki veliki klub, ali ono što je zanimljivo javnosti također je dama koja stoji iza ovog velikana.

gianluigi-buffon-girlfriend-ilaria-d-u2019amico

Nakon braka koji je trajao tri godine sa manekenkom Alenom Seredovom koja je karijeru je započela kao 15-godišnja manekenka te je u međuvremenu dogurala do glumice u Italiji, on je počeo romansu sa Ilarijom de Amiko, sa kojom je i danas.
ill

Italija voli Ilariju i oprostili su joj to što je u jednom momentu bila ta koja je svjesno ušla u romansu sa oženjenim čovekom. Smatraju da je drugačija je od tipičnih žena fudbalera - zrela, ostvarena, uspešna i sofisticirane i graciozne ljepote. Pojavljuje se isključivo na događajima vezanim za posao, nema Instagram, ne pokazuje svoje tijelo i nije opterećena skupom garderobom niti luksuznim životom.

maxresdefault

Slavni golman iz braka sa Seredovom ima dvojicu sinova, dok mu je 45-godišnja voditeljka prije dvije godine rodila još jednog sina.

Ne propustite