DA LI ĆE NA VJENČANJU MEGHAN UVRIJEDITI KATE: Sve su šanse da će i ovo pravilo prekršiti

Svijet
DA LI ĆE NA VJENČANJU MEGHAN UVRIJEDITI KATE: Sve su šanse da će i ovo pravilo prekršiti
.

Britanski mediji objavili su da je Meghan mnogo kraljevskih pravila preklršila, a da li će i ovo...

1-meghan-harry-w710-h473

Svi iščekuju da vide kako će izgledati venčanica Mehgan Markle, koja po nekom pravilu cjenovno ne smije da prestigne vjenčanicu Kate Middleton. Time bi Meghan trebalo da ukaže poštovanje vojvotkinji od Cambridgea i udovolji javnosti, ali izgleda da se to neće desiti.

Procijenjeno je da je vjenčanica koju je Kate nosila na dan vjenčanja koštala oko 250.000 funti, a sada mediji nagađaju da će haljina Megan Markl biti skoro duplo skuplja! Prema pisanju brojnih britanskih medija, cijena njene vjenčanice će iznositi skoro 400.000 funti.

 

A post shared by Princess Diana???? (@dianaremembered) on

Na kraljevskom venčanju 1981. godine, princeza Dajana nosila je haljinu čija vrijednost je procijenjena na 9.000 funti, što je za Kejt i Megan, složićete se, poprilično skromna cifra.

U Velikoj Britaniji je sve spremno za kraljevsko vjenčanje princa Harryja i američke glumice Meghan Markle.

prince-charles-meghan-markle-1526663208

Markle će do oltara ispratiti princ Charles, s obzirom na to da je njen otac Thomas zbog bolesti spriječen da prisustuvuje vjenčanju, saopćeno je iz palače Kensington, prenosi BBC.

Princ Charles je objavio da je počastvovan što na taj način može Markle poželjeti dobrodošlicu u kraljevsku porodicu.

prince-charles-meghan-aisle-hbz-1526636357

Njena majka Doria Ragland, će je odvesti na vjenčanje u kapelu Svetog Georgea u dvorcu Windsor. Ona će se tek nakon vjenčanja prvi put susresti s kraljicom Elizabethom u pratnji princa Harryja (33) i Markle (36). Ceremonija vjenčanja počinje danas u podne i bit će direktno prenošena putem svjetskim televizijskih stanica.

A da li će Meghan ispoštovati Kate ostaje nam da vidimo.

meghan-markle-1525704614

Ne propustite