Sedam fantastičnih 'beauty' trikova koje svaka žena treba znati: IZGLEDAT ĆETE BOLJE NEKO IKADA!

Praktična žena
Sedam fantastičnih 'beauty' trikova koje svaka žena treba znati: IZGLEDAT ĆETE BOLJE NEKO IKADA!
.

Šminka je čarobni štapić za svaku djevojku. Osim što možemo sakriti nedostatke i naglasiti savršenstva naših lica, ona nam daje sigurnost i samopouzdanje.

Da biste je što bolje iskoristili ovih sedam savjeta morate znati

Crveni ruž i crni eyeliner

 

@behatiprinsloo ???? ???? @harryjoshhair ???? @hungvanngo #tbt

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

Možda nema potrebe objašnjavati zašto je ovo najsvestranija kombinacija kada je šminka u pitanju i zašto je uvijek ''in''. Ova šminka izgleda sjajno na svakoj ženi. Jedina stvar koju trebate učiniti je odabrati pravu boju ruža i stvoriti ravnomjeran ton kože, praveći lagani naglasak na vašim jagodicama.

''Smokey eyes'' i neutralne usne

Još jedna "zlatna kombinacija" su neutralne usne i klasičnim ''Smokey eyes''. Ova prekrasna šminka je nevjerojatan izbor za večernji izlazak.

Porculanska koža i tamni ruž

S ovom šminkom, sva pažna je posvećena usnama i savršeno glatkoj porculanskoj koži. Možete odabrati bilo koji ruž za usne koji je trenutno popularan, tamnocrvene, smeđe ili tamno ljubičaste. Ne morate stavljati ​​puno šminke na oči.

Smeđe sjenilo i ''breskve'' usne

Prednost ovoga je da se može koristiti i za posao i za zabave. Važno je pokazati suzdržanost pri primjeni smeđeg sjenila, jer ono može učiniti da izgledate umorno. S druge strane, ruž boje breskve može osvježiti vaš izgled i neutralizirati "težinu" smeđeg sjenila.

Tamni ruž za usne i brončano sjenilo za oči

Ova uistinu kraljevska kombinacija učinit će da izgledate luksuzno. Važno je držati se konture usana prilikom primjene ruža. Svojim sjenilom sve je jednostavnije: sve što trebate je odabrati boju i nanijeti ga laganim pokretima prstiju.

Coral ruž za usne i ''šampanjac'' sjenilo

Ako se ne osjećate lijepo kada nosite crveni ili neki tamni ruž za usne, ova kombinacija je za vas. Ruž coral ili svijetlo bež boje osvježit će vaš izgled. Još samo ''šampanjac'' sjevnilo i spremni ste za crvenog tepiha.

Bonus: Kako ukloniti mitesere s nosa

nos

Za prirodno uklanjanje mitesera s nosa trebat će vam:

-1 kašičica morske soli,

-pola limuna (iscijediti) i

-1 žlica vode.

Pomiješajte sve sastojke u zdjelu i nanesite smjesu na crne mrlje u kružnim pokretima, 2-3 minute.

Ostavite 10-15 minuta, a zatim isperite lice toplom vodom. Završite ispiranje hladnom vodom kako biste zatvorili pore.

Ne propustite