MATURANTICA NARUČILA PRELIJEPU HALJINU ZA MATURU: Kad joj je došla, nije mogla sebi doći od šoka!

Praktična žena
MATURANTICA NARUČILA PRELIJEPU HALJINU ZA MATURU: Kad joj je došla, nije mogla sebi doći od šoka!
.

Maturantica obradovala se kao dijete kada je u jednom web-prodavnici pronašla haljinu iz snova. Međutim, nije mogla ni da zamisli šta će na kraju da dobije.

Za većinu tinejdžerki, matursko veče predstavlja jedan od najvažnijih događaja u životu, jer to predstavlja trenutak kada će one u glamuroznom izdanju zvanično zakoračiti u svijet odraslih. Pošto većina nema novca za skupe, dizajnirane haljine, neke se odluče da je sašiju kod krojačice ili da je kupe u obližnjem butiku. No, neke, poput Julije Džejkobi, riješe da oprobaju sreću on-line kupovinom.

maturskkaaa
Kada je u jednom butiku ugledala luksuznu crvenu haljinu, ova sedamnaestogodišnjakinja sa Floride, mislila je da je pronašla autfit za matursko iz snova. Ali, ona nije imala 130 dolara da je plati.

Međutim, njena majka je pronašla istu tu haljinu na internetu, gdje košta samo 30 eura.

U opisu je stajalo da je u pitanju djevojačka haljina, duga do poda, s vezenim rukavima, ukrašena predivnim dijamantskim detaljima.

Međutim, kad je haljina stigla, Julija je ostala u šoku!

''Prije nego što sam stala pred ogledalo, nestrpljivo sam iščekivala maminu reakciju. Njeno lice najprije je odražavalo zapanjenost, a potom je prasnula u smijeh'', priča Julija za magazin Seventeen.

matursk
Kud će, šta će, ova maturantkinja moraće što prije da pronađe novu haljinu. Ali, tih bačenih 30 eura nikad neće zaboraviti.

''Iz ovog iskustva sam izvukla važnu pouku. Mislim da će mi trebati dosta vremena da ponovo povjerujem nečemu što mi nude web-shopovi, posebno ako je nevjerovatno jeftino'',  kaže ona,

Ne propustite