LJUDSKI KEN BIO NA NOVOJ OPERACIJI LICA: Nakon ovoga oglasio se njegov otac, evo šta kaže!

Zanimljivosti
LJUDSKI KEN BIO NA NOVOJ OPERACIJI LICA: Nakon ovoga oglasio se njegov otac, evo šta kaže!
.

Kako bih nastavio izgledati vječno i očuvao sve plastične operacije koje sam imao, moram ići na tretmane protiv starenja, rekao je Rodrigo Alves (34) za britanski Daily Mail.

Televizijska ličnost, kojeg su mediji prozvali 'Ljudski Ken' zbog sličnosti s lutkicom, otišao je u kliniku u Pragu gdje su mu ubrizgali placentu kroz vene.

''Živim u Londonu, no ako želim inovativnu i neuobičajeni estetski zahvat moram putovati zbog toga. Mi toga jednostavno nemamo u Engleskoj'', požalio se Alves koji je porijeklom iz Brazila. Osim placente, liječnici su 'Ljudskom Kenu' ubrizgali matične stanice, vitaminske koktele, filere, botoks i podigli mu obrve, a sve kako bi izgledao mlađe. Iako je nedavno najavio da namjerava stati s plastičnim operacijama jer je, kako je rekao, savršen, Alves se ipak predomislio.

ken

''Ako ikad prestanem tako brinuti o sebi, ljudi će pomisliti da sam izgubio volju za životom'', objasnio je. Tvrdi kako uvijek koristi odlične liječnike izvan Velike Britanije i da su oni u svom poslu pioniri, a svidjela mu se ljubaznost čeških kirurga, pogotovo doktora Blanke koji ga je tješio nakon operacije zagrljajem i poljupcima.

ken5

ken2

'Ljudski Ken' je do sada potrošio više od četiri milijuna kuna na promjenu svog izgleda, a jedan od posljednjih zahvata mu je bio vađenje četiri rebra. Za to se odlučio jer želi elegantnu i klasičnu figuru, no bio je nezadovoljan jer je htio izvaditi šest rebara.

ken3

Brazilska televizijska zvijezda veseli se prikazivanju svoje reality emisije i tvrdi kako će se njegov život tada zauvijek promijeniti.
ken4

''Ako se ne prestane odijevati u ženu, za mene više ne postoji'', rekao je Rodrigov otac Roserval koji je vlasnik trgovačkog lanca u Brazilu. Inače, njegov otac je svojedobno ispričao da se boji za život svog sina. Smatra da je pretjerao, ali ipak udovoljava svakoj njegovoj želji.

Ne propustite