Ponuda koju ste dugo čekali! Fantastičnih 50% popusta za dvije osobe u restoranu Vapiano!

Kiosk
Ponuda koju ste dugo čekali! Fantastičnih 50% popusta za dvije osobe u restoranu Vapiano!
-

Opušteno idete kroz život, volite spontanost, neformalnost, a trudite se i da njegujete kosmopolitski duh u sebi. 

Želite otići na ručak, večeru ili možda na kaficu i kolač sa dragom osobom? 

Ukoliko ste se u ovome prepoznali, restoran "Vapiano" je idealno mjesto da svoja sitna zadovoljstva i životne principe ostvarite na jednom mjestu. Odličan ambijent čija će vas čarolija uvijek vratiti na ovo kultno mjesto. 

20375857-1628471370527424-5979546028534529090-n

CityDeal donosi ponudu koju ste cijelu godinu čekali. Samo jednom godišnje, imate priliku u vašem omiljenom restoranu platiti samo 12,50 KM umjesto 25 KM hranu za dvije osobe. Provjerite zašto svi volimo Vapiano.

U "Vapiano" možete doći spontano, bez bilo kakve pripreme, rezervacije ili posebnog oblačenja, potpuno neformalno. Sa svojim prijateljima, porodicom ili voljenom osobom možete se smijati, šaliti, a istovremeno uživati u prelijepom mediteranskom ambijentu i ukusno pripremljenim jelima.

U ovom restoranu oduševiće Vas pažnja koja se poklanja svakom detalju, ljubav prema hrani i svijetlo u kome je okupan ovaj restoran na prvom spratu Alta shopping centra. Bez obzira na to da li želite da brzo ručate, kasno večerate ili popijete jutarnju kaficu, Vapiano uvijek može biti vaš izbor. 

Baš zbog te svoje širine usluga koje nudi, ovaj restoran je omiljeno mjesto mnogih Sarajlija i onih koji u Sarajevo rado dolaze. Na ovom mjestu svaka indvidualna želja gosta biće ispunjenja, a bogat meni pruža priliku i onim najizbirljivijima da sebi i svojim željama prilagode obrok. 

29497946-1942303395810885-4004331572930415022-n

O "VAPIANO" KONCEPTU: 
VAPIANO restorani nalaze se u 30 zemalja, na više od 170 lokacija u gradovima širom svijeta, čime VAPIANO širi svoju misiju kreativne kulture pripremanja i uživanja u hrani u prepoznatljivom ambijentu. 

Koncept restorana VAPIANO predstavlja spoj opuštenog ali brzog koncepta, u kom gosti koriste "čip karticu" kojom lično poručuju hranu na pojedinačnim mjestim pasta, pizza i salata tj, mjestima pripreme. Svojim novim pristupom brze pripreme i usluge, VAPIANO pomjera granice klasičnog principa poslovanja restorana.

Sve ponude sa portala citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat), BBI Shopping centru (prizemlje) i novootvorenom prodajnom mjestu u Alta Shopping centru (sprat 1).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal!

page

Ne propustite