Sa kim se dopisuje? Krimi scenarij kao iz filmova: Žena varala muža, prijavila silovanje, a zatim otrovala radne kolege

Region
Sa kim se dopisuje? Krimi scenarij kao iz filmova: Žena varala muža, prijavila silovanje, a zatim otrovala radne kolege
.

SMEDEREVO - Dejan P, suprug Sanje N. (41) koja se tereti za pokušaj ubistva kolega u Poljoprivredno-savjetodavnoj stručnoj službi u Kolarima kod Smedereva kojima je sipala otrov u kafu, osumnjičen je da je njenom ljubavniku bacio molotovljev koktel na kuću.

k

I ovo je tek dio priče o trovačici iz Smedereva koja je, kada je počela da se odmotava, postala jednaka krimi scenariju iz filmova, piše Blic.

Kako saznaje Blic, Dejan P., inače mašinski inženjer zaposlen u jednoj smederevskoj firmi, prijavio je nadležnom tužilaštvu da je njegova supruga silovana.
"Navodno je zatekao suprugu kako se sa nekim dopisuje, šalje SMS-ove i ona mu je tada ispričala da je silovana", saznaje Blic od izvora iz pravosuđa.

Po svemu sudeći, Dejan P. je ubrzo saznao i ime navodnog seksualnog napasnika pa je na kuću tog mladića bacio molotovljev koktel. Na sreću, tada niko nije povrijeđen.

Ubrzo je otkrivena i istina da Sanja nije silovana, već da se sa tim mladićem upoznala preko društvenih mreža i da su, navodno, imali kratku vezu.

Kada se za njenu aferu saznalo, Sanja je umislila da su priču u etar pustile kolege. Tada je odlučila da im se osveti i plan je detaljno isplanirala. 

"U petak 23. marta, posljednjeg dana rada pred odmor, na posao je donijela kafu i prema njenoj zamisli u ponedjeljak, kada ona ne bude u Poljoprivredno-savjetodavnoj službi, kolege i direktor, njih 15 ukupno, na kolegijumu bi trebalo da ispiju taj topli napitak. Kafu je trebalo, po običaju da im kuha kafe-kuharica, tako da prema Sanjinom planu, ona ne bi imala dodirnih tačaka sa trovanjem kolega", priča izvor Blica upoznat sa slučajem, koji je zaprepastio cijelo Smederevo.

Međutim, plan joj se izjalovio kada su kod jednog kolege došla dvojica zemljoradnika iz Lugavčine da bi provjerili svoju zemlju. Sanjin kolega im je skuhao kafu i obojici je pozlilo. Jedan je pao u nesvjest, dok se drugi preznojavao pa je Sanjin kolega pozvao Hitnu pomoć.

Kada su mu otrovani ratari rekli da im nije dobro od kafe, Sanjin kolega nije u prvom momentu povjerovao, pa je on ispio gutljaj kafe i pao. Sva trojica su prevezena na VMA, gdje je utvrđeno da su otrovani i ukazana im je pomoć.

Sanja Nikolić je osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju i prijeti joj deset godina zatvora.

Ne propustite