Kolinda objavila OVU fotografiju i zapalila internet: Pogledajte ko je na slici sa predsjednicom, komentari ne prestaju

Region
Kolinda objavila OVU fotografiju i zapalila internet: Pogledajte ko je na slici sa predsjednicom, komentari ne prestaju
.

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, u nedjelju slavi 50. rođendan, te je tom prilikom na svojoj službenoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju s roditeljima, Brankom i Dubravkom Grabar.

- Hvala, mama! Hvala, tata! -napisala je Grabar Kitarović uz fotografiju.

Samo sat i po vremena nakon objave, predsjednicinu fotografiju s roditeljima lajkovalo je 8.500 ljudi, a ispod slike su se namnožili brojni komentari, u kojima se uglavnom mogu pročitati čestitke i lijepe želje.

ko

- Lijepo vas je vidjeti s roditeljima, predivno. Želim vam ugodno nedjeljno popodne i još jednom srećan vam rođendan, napisala je jedna korisnica Fejsbuka.


- Svako dobro, poštovana predsjednice, za vaš dragi rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lijepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj porodici, napisala je druga korisnica.

ko2d

- Krasna fotografija! Srećan rođendan draga naša predsjednice sve najbolje od srca i puno lijepih trenutaka, glasio je još jedan od komentara.

 

- Srećan Vam rođendan draga naša predsjednice, dao Vam dragi Bog zdravlja, sreće i ljubavi sa Vašom porodicom. Predivna slikica sa svojim roditeljima i budite ponosni na njih i oni na Vas, šta su odgojili tako divnu i jednostavnu kćerku, stoji u još jednom komentaru.

 

Iako se ispod predsjednicinih objava često razvijaju burne debate njenih pristalica i kritičara, ovoga je puta negativnih komentara bilo uistinu malo.

kokko

 

Ne propustite