PACIJENTI KOJI SU IZLIJEČENI POČELI SU SE ZAHVALJIVATI OVOJ DOKTORICI: Otkrila je šta uzrokuje nastanak TEŠKIH OBOLJENJA

Praktična žena
PACIJENTI KOJI SU IZLIJEČENI POČELI SU SE ZAHVALJIVATI OVOJ DOKTORICI: Otkrila je šta uzrokuje nastanak TEŠKIH OBOLJENJA
.

Hulda Reger Klark, doktorica je koja je uspjela da otkrije nešto zaista veliko i zanimljivo. 

Počela je da istražuje nešto sasvim novo, odnosno novi pravac u medicini, kojeg su kasnije počeli da izučavaju i drugi naučnici i medicinski stručnjaci. 

Postala je poznata u cijelom svijetu, a objavila je i veliki broj knjiga u kojima je objasnila kako se pripremaju prirodni lijekovi koji prestavljaju osnovu alternativne medicine. Najviše se posvetila istraživanju teških oboljenja.

Išla je na Univeritet u Kanadi i bila je ”zlatni student”. Poslije je nastavila studije u Minesoti, gdje je odlučila da se najviše psoveti biofizici, te izučavanju ćelija.

5a7ec846-674c-47a6-8605-5ed40a0a0a67-rakd-690x480

U 1979. godini je započela najnovije istraživana, o oboljenjima koja su se počela sve više javljati kod čovjeka, a u pitanju su razne vrste karcinoma.

Počela je prvo da vrijeme posvećuje istraživanju uzroka koji dovode do ovih stanja, odnosno bazirala se na radioaktivne materije, bakterije, parazite, kao i na gljivice.

Pokušavala je da osmisliti lijek koji će pomoći ljudima da prevaziđu ovo stanje i da uz pomoć prirodnog lijeka ponovo budu zdravi. Onda je odlučila da je vrijeme da se posveti proučavanju dentalnog zdravlja, zbog činjenice da svako oboljenje u organizmu nastaje kao posljedica ne očuvanja zdravlja desni.

rak

Mnogi su pokušali da je spriječe u istraživanju, ali ona se svima odupirala i željela je da svoje znanje prenese drugima.

Na kraju je shvatila da sva oboljenja nastaju kao posljedica djelovanja parazita, ali i zagađenosti organizma

Otkrila je nekoliko koraka kako da možete opravite svoj organizam:

 -    ojačajte imuni sistem
  -   izbacite sve nakupljene toksine iz organizma
  -   kamen iz bubrega trebate što prije ukloniti, jer su ovi organi bitni za prirodno čišćenje cijelog organizma
  -   uništite parazite u organizmu
 -    uklonite kamen iz žući
  -   vršite često detoksikaciju jetre. 

Ne propustite