RAZLOG JE BRILIJANTAN: Evo zbog čega Melania nikad ne stavi ruke u rukave kaputa!

Praktična žena
RAZLOG JE BRILIJANTAN: Evo zbog čega Melania nikad ne stavi ruke u rukave kaputa!
.

Melania Trump dočekala je francuski predsjednički par noseći 'crni plašt'.

3

I to nije prvi put da je američka prva dama viđena u plaštu, ili u inačici plašta, a Business Insider piše da je taj modni odabir "briljantan strateški potez".

Naime, urednica talijanskog izdanja Voguea Franca Sozzani jednom je prilikom napisala da plaštevi daju "misteriozan i magičan izgled". "Počevši od bajki u kojima zgodni princ dolazi na konju, odjeven u plašt", napisala je Sozzani pa mnogi misle da bi upravo to mogao biti razlog zbog kojeg Melania često nosi plašteve, ali i razlog zašto skoro nikad ne provuče ruke kroz rukave kaputa, već ga samo prebaci preko ramena.

Iako se dugo nagađalo da to radi kako bi izbjegla dodir Donalda Trumpa, odnosno, kako prenosi 'Index.hr', da je on ne bi mogao primiti za ruku, izgleda da Melaniji kaputi ipak najviše služe u estetske svrhe te da tako od kaputa pokušava stvoriti privid plašta.

Melania pokušava u javnosti ostaviti dojam glamurozne osobe, a upravo su plaštevi idealan modni komad za to.

Da joj je to uspjelo potvrđuju i modne revije poznatih dizajnera s kolekcijama za ovu i sljedeću godinu - većina njih u 2018. i 2019. godini vidi veliki povratak plašteva.

 

Ne propustite