BILJKA "BOŽIJI DAR": Poboljšava potenciju, povećava grudi kod žena, a pomaže kod mršavljenja

Porodica i zdravlje
BILJKA "BOŽIJI DAR": Poboljšava potenciju, povećava grudi kod žena, a pomaže kod mršavljenja
.

Ova biljka je najveću slavu postigla u antičko doba. 

Primjenom piskavice možete postići pozitivan učinak u svom tijelu. 

Muškarci je uglavnom uzimaju kako bi povećali potenciju, dok žene uzimanjem piskavice djeluju na obim grudi i postižu njihovo povećanje. Čak postoje dokazi da su neki ljudi uspjeli da se riješe viška kilograma, te napokon budu zadovoljni sa svojim izgledom.

Osim gore navedenih načina primjene, piskavicu možete koristiti i za poboljšanje rada organa za probavu hrane, metabolizam, uništava masne naslage, te djeluje na cirkulaciju krvi u cilju njenog poboljšanja.

Piskavicu možete da primjenjujete u obliku laksativa, čaja, kao i praha.

biljka1

Laksativ

U 2,5 litara vode dodajte kašikicu sjemenki piskavice i promiješajte. Ovaj napitak trebate da konzumirate tri puta na dan.

Piskavica može narasti u visinu od 40 cm, i počinje cvjetati u junu, dok se njeni prvi plodovi počinju pojavljivati u avgustu. Ima poseban i karakterističan miris, pa se koristi i pri proizvodnju džema, mermelada i slično.

Čaj 

Dvije kašike sjemenki piskavice pomiješajte u dva dcl hladne vode, pa stavite na vatru da vam smjesa prokuha. Kada se to desilo trebate da skinete sa vatre i pustite 20 minuta da odstoji kako bi se ohladila. Čaj pijete cijeli dan i to u malim gutljajima.

biljka2

Prah

Sjeme piskavice možete da sameljete u prah, te prilikom pripreme hrane dodajte po 1/2 kašikice praha, kako biste izazvali poboljšanje rada probavnih organa.

 

Ne propustite