VIC : Razvod Muje i Fate

E buraz
VIC  : Razvod Muje i Fate
.

Mujo i Fata pred razvodom. Mujo:
• Fato, priznaj koliko si me puta prevarila!
Fata:
• ...
• Kaži, želim da znam! - Mujo će opet.
• ...
• PA KAŽI VIŠE!
Tek će Fata:

OSIJEDIO, BIO U ZATVORU: Ostat ćete bez teksta kad vidite kako danas izgleda i čime se bavi glumac iz filma "TAXI"

 

razvod

OVO JE POČETAK KAD VIDITE OSTALE : Obukle se provokativno i slikale se, ali zbog jednog detalja svi muškarci lude za njima

Iako djevojke misle kako su muškarcima glavni magneti za privlačenje grudi i guza, u biti, rijetko koja žena daje na značaju baš ovom dijelu tijela, iako je za mnoge muškarce broj jedan kada je u pitanju seksipil žene.

Noge i stopala su danas jedan od najvećih fetiša prema mnogim istraživanjima.

S toga, ne čudi da su ove djevojke postale popularne na internetu zbog izgleda svojih nogu.

Mnogim muškarcima su upravo njihove noge najseksipilniji dio tijela.

Obratite pažnju na djevojke u galeriji i izgled njihovih nogu i sve će vam biti jasno.

5

4

3

2

Ono što je duboki dekolte majici, ili tange među badićima, to su jamice na obrazu osmijehu. Jednostavno plijene pozornost.

screenshot-4

2

1

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

screenshot-1

15

17

18

19

20

1

ŽENE NAPROSTO LUDE ZBOG OVOG : Neki muškarci neće NIKADA razumjeti ove ženske opaske

 

9 odgovora koji su potpuno pogrešno shvaćeni, što žene jako nervira. Godspodo, učinite uslugu vašim ljepšim polovinama i obratite pažnju na ovo!

OK/Dobro/Pusti

1

Nerazumljivo je za žene da muškarci ne mogu da shvate značenje riječi "Ne, ne slažem se/Nesrećna sam/Beznadežna ideja".Staviše , muškarci često dodaju ulje na vatru i uživaju u toj nekopmatibinosti sa ženama.

Za pet minuta

2

U slučaju "pet minuta" muškarci se ponašaju kao da ne razumiju teoriju relativiteta. Za njih je 5 minuta baš 5 minuta i većina njih će gledati svoje žene dok ne završe sa tih 5 minuta što su rekle. Kod žena 5 minuta znači toliko vremena koliko je potebno. To može biti 5, 15 ili pak 45.

Ništa

3

"Ništa" - Tako kratka riječ, a toliko puno značenja, ali ne i za momke. Na riječ "ništa" reaguju kao da im je pritisnuto dugme na daljinskom za isključivanje razmišljanja. Čuju "ništa" i vjeruju da je sve u redu.

Samo naprijed

4

Čak i ako žena iskoristi cijeli svoj glumački talenat, kroz ovo "Samo naprijed" izlazi ironija koja pokazuje neodobravanje momku, pa to bukvalno pokazuju kroz ohrabrenje.

Možda/Vidjeću/Razmisliću

5

Ova poruka bi trebalo da je jasna. To je delikatno, suptilno "Ne" na njen način, a muškarci to shvataju kao će odgovor bti "Da".

Šteta

6

"Šteta" je darežljivo kada muškarac pokuša da načini situaciju boljom. Oni to čuju kao "Teško je, ali nosi se s tim".

Da li si siguran?

7

To je jos jedan suptilan znak da muškarac i dalje ima šansu da se predomisli. Malo ko tu šansu koristi.

Bilo je u redu.

8

Da muškarac to razumije, odgovorio bi sa: "Izvini, nisam imao vremena kad si mi tražila pa si morala sama. Oprosti mi. Ti si predivna i snalažljiva pa si uspjela sama. Obećavam da više nećes morati.". U realnosti on odgovara sa: "OK, strava." i zaboravlja na cijelu stvar.

Uzdah

9

Kad više nema riječi, žena uzdahne. Uzdah može biti zamjena za bilo koju od navedenih fraza i može biti podjednako pogrešno shvaćena. 

 

 

 

Ne propustite