Ispunila djedu želju prije nego što bude kasno, a njihove fotografije će vas rasplakati

Zanimljivosti
Ispunila djedu želju prije nego što bude kasno, a njihove fotografije će vas rasplakati
.

Fu Xuewei, 25-godišnji poduzetnik iz Chengdu, Kina nedavno je podijelio prekrasan skup vjenčanih fotografija. Ipak, na fotografijama se ne može naći mladoženja. Zapravo, nije ni prisutan jer su jedini ljudi koji se nalaze u fotografijama su gospođa Fu i njezin 87-godišnji djed.

Uprkos tome što uskoro ne planira da se udaje, Fu Xuewei je odlučila donirati svadbenu haljinu za svog djeda. Muškarac je ozbiljno bolestan u septembru prošle godine, dok su ljekari upozoravali da bi u bilo koje vrijeme mogao da podlegne.

U strahu da nikada neće uspjeti ispuniti san o hodanju svoje unuke kroz u vjenčanici, gospođa Fu je organizovala iiznenadno fotografisanje od 3.000 dolara (475 dolara).

Čuvajući svoje planove tajnom, odvela je djeda na redovan pregled u bolnicu, samo da bi otkrila da će kasnije snimati slike i složio se.

 

Gospođa Fu su odgajali njezini djed i baka od desete godina nakon što su se njezini roditelji razveli i formirala posebnu vezu s njezinim starateljima. Inzistira na tome da se brine za njih, jer joj mnogo znače.

u

u2u3u4u5u5u6u6u7u8u9u10u11

Mlada žena čak ima tetovažu djeda. "Moj je djed tetoviran na moju ruku u januaru jer želim da moji novi prijatelji i djeca budu u stanju znati kako izgleda u budućnosti", rekla je.

u12

Ne propustite