ONA NOSI KORSETE 23 SATA DNEVNO: Sada ima struk od 45 centimetara, a evo šta njen muž misli o tome (VIDEO)

Zanimljivosti
ONA NOSI KORSETE 23 SATA DNEVNO: Sada ima struk od 45 centimetara, a evo šta njen muž misli o tome (VIDEO)
.

Dijana Ringo (39) je majka troje djece iz San Dijega, 23 sata dnevno nosi korset kako bi zadržala širinu struka od 45 centimetara. Kako kaže, korset skida samo kada vježba ili se tušira.

n2

Dijana koja je devet godina radila kao kuhar u američkoj mornarici, počela je da nosi korset prije tri godine nakon što je izgubila svoje prirodne obline koje su nestale nakon što je rodila blizance. Pored vježbe i ishrane, Dijana je odlučila da "savršenu" figuru vrati nošenjem korseta.

n1

Kada nosim korset, osjećam se veoma atraktivno. Pomaže mi da vratim samopouzdanje i osjećam se prijatno u svojoj koži. Nisam bila zadovoljna svojim teijlom, jer sam bila debela. Nemam ništa protiv viška kilograma, ali nisu bili raspoređeni na ženstven način, pa sam izgledala kao muško", rekla je Dijana i dodala:

n

"Kada skinem korset, osjećaj je isti kao kada skidam brushalter. Međutim, čim ga skinem, osjećam se neobično jer sam se već navikla na njega", kaže Dijana koja trenutno ima oko 54 kilograma.


Njen muž Bret Ringo (33), inače oficir u mornarici, u početku se brinuo za zdravlje svoje žene, ali se vremenom pomirio sa novim izgledom i načinom života svoje žene. Jedino se plaši da će Dijana odlučiti da nosi još manji broj korseta. 

"Uvijek nosim korset kada spavam sa svojim mužem. Volim kada me uhvati za kaiševe i snažno stegne", tvrdi Dijana. Dok je Dijana zadovoljna svojom figurom, postoje i oni koji prevrću očima kada je ugledaju na ulici.

n3

"To se posebno odnosi na debeljuškaste majke koje me otrovno gledaju kada vodim djecu u školu. Komentari su svakakvi, od "Kakav komad" do "Bože sačuvaj", kaže Dijana.

Ne propustite