SVOJIM PJESMAMA PREDOSJETIO SMRT: Oglasile se njegove bivše djevojke, pa izazvale bijes kod Aviciijevih obožavatelja!

Show
SVOJIM PJESMAMA PREDOSJETIO SMRT: Oglasile se njegove bivše djevojke, pa izazvale bijes kod Aviciijevih obožavatelja!
.

Šveđanin DJ Avicii i Amerikanka Emily Goldberg bili su u vezi dvije godine.

Prekinuli su 2015., a ona kaže kako su nakon svih trzavica ostali u korektnim odnosima. Emily je danas na svojoj društvenoj mreži objavila posvetu muzičaru koji je jučer poslijepodne preminuo u 29. godini u Omanu.

 ''Hajde dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i pokazat ću ti što je ljubav'', napisala je Goldberg i dodala kako su to stihovi pjesme 'Enough Is Enough' koje je DJ još 2011. napisao za nju.

Danas joj je, tvrdi, žao što se nije pridržavala tih riječi i bila vrijedna njegove ljubavi.

''Bio je moj najbolji prijatelj. Ne mogu vjerovati da više nikada neću vidjeti njegovo lice. Još uvijek zbrajam svoje misli. Hvala vam za sve divne riječi i poruke'', rekla je Emily. Za kraj je dodala njegove stihove 'Wake me up when it's all over' (Probudi me kada sve ovo završi).

 

???? #ripavicii #avicii

A post shared by Emily Goldberg (@emilygoldberg89) on

No njezina posveta izazvala je bijes mnogih Aviciijevih obožavatelja. Smatraju da se Goldberg promovira na račun njegove smrti.

Prekinuli ste prije tri godine. Stvarno nema potrebe da sada izvlačiš pojedinosti o vama, sram te bilo. Imaj poštovanja prema njegovoj porodici- jedan je od komentara. No bilo je i onih pozitivnih koji su Amerikanku bodrili i zahvalili joj se na, do sada, neviđenim fotografijama glazbenika.

''Svako na svoj način izražava tugu, a ovo je moj ispušni ventil. Ne sudite jer ne znate što se dogodilo među nama. On će zauvijek biti dio mene i moje prošlosti'' ,rekla je Emily.

Zatim je otišla 'korak dalje' i objavila 'screenshot' njihovog privatnog dopisivanja preko mobitela. Emily je Aviciiju poslala fotografiju svoje mačke i napisala mu da ga voli.

''I ja tebe volim Emily. Fališ mi. Kada je tvoj let? Kako si?'', napisao joj je DJ Avicii. O njegovom ljubavnom životu, ne zna se mnogo, jer ga je skrivao od javnosti.

Prije Goldberg, bio je u vezi s Kanađankom Racquel Natashom Bettencourt (30) s kojom se pohvalio da je bio u Parizu.

Par je bio zajedno od 2013., a prekinuli su nakon godinu dana. Racquel, se također oglasila na svom Instagram profilu sa riječima 'Moje srce je slomljeno'

 

My heart is broken. Tim, It Feels like it was just yesterday when we were inseparable. We talked and laughed till the sunrise. It was us against the world. Memories to last a lifetime. Through all of our ups and downs I wanted nothing more than to make sure you were healthy and happy and be there for you every step of the way. Give you life, something to look forward to, but the universe had different plans for us. I know how hard you struggled and tried. I tried everything I could. Thank you for showing me and teaching me what true love feels like. Taking me along with you through your journey. The bond, and connection we shared was so pure and real, I don’t think it ever really truly broke. It has always been and will always be in my heart forever. It was far too soon for you, so gifted and so special. You were the biggest part of my life and played a huge role, I will forever cherish those moments. I just wanted you to know that I never stopped loving you. I find comfort knowing that Tim's music touched the lives of billions, and that his spirit and memory will live on in all of our hearts forever. My condolences to his amazing family through this hard time, my heart is with them. Thank you to all my family and friends for the kind loving messages, and support. Rest In Peace beautiful Angel ❤️ I will never forget you. Love Raqattack ❤️????

A post shared by Racquel Natasha (@racquelnatasha) on

Fanovi su sada nakon njegove iznenadne smrti u 29. godini na društvenim mrežama iznijeli teorije kako je Avicii u nekim svojim pjesmama zapravo predvidio vlastitu smrt.

Tekst jednog od njegovih najvećih hitova 'Wake Me Up' sada ima drugačije, jezovito značenje, tvrde obožavatelji. Pjesma iz 2013. uključuje stihove 'Wish that I could stay forever this young' (Volio bih da zauvijek ostanem ovako mlad) i 'I can't tell where the journey will end, but I know where to start' (Ne znam gdje će putovanje završiti, ali znam gdje početi). Kao i sam refren hita 'Wake me up when it's all over' (Probudi me kada sve završi).

Nadalje, mnogim je obožavateljima postala uznemirujuća i pjesma iz 2015. 'The Nights'. Avicii, koji je imao problema s alkoholom, u uvodu pjesme spominje vlastitu smrt.

avicii-2018

''Kada sam imao 16 godina, otac mi je rekao 'Možeš napraviti što god želiš sa svojim životom, samo moraš raditi naporno kako bi postigao te ciljeve'. Tada sam odlučio da kada umrem, želim da me se pamti po životu koji sam živio, a ne po novcu koji sam stekao'' - rekao je.

Obožavatelji su se sjetili i stihova 'I took a pill in Ibiza, to show Avicii I was cool' (Uzeo sam 'pilulu' na Ibizi kako bi Aviciiju pokazao da sam cool), američkog muzičara Mikea Posnera (30). Pjesma je navodno nastala po istinitom događaju kad se dvojac susreo na Aviciijevom koncertu na španjolskom otoku.

avicii-ibiza-2016-info

Avicii je osvojio dvije MTV Music Awards nagrade, nagradu Billboard Music te je dva puta bio nominiran za Grammyja. Prije dvije godine je rekao da neće više nastupati zbog zdravstvenih problema jer su mu liječnici 2014. uklonili žučni mjehur i slijepo crijevo. 

Ne propustite