JOŠ MALO JE OSTALO VREMENA DA DOTJERATE LINIJU ZA LJETO: Krema od tri sastojka će vam pomoći da se riješite celulita!

Praktična žena
JOŠ MALO JE OSTALO VREMENA DA DOTJERATE LINIJU ZA LJETO: Krema od tri sastojka će vam pomoći da se riješite celulita!
.

Celulit ima svaka žena, bilo da je riječ o onoj punije figure ili mršavici

Ukoliko vam vaš celulit stvara problem i ne volite pogled na njega, internetom se trenutno munjevito širi recept za kremu od tri sastojka koja bi ga trebala odstraniti.

celulit
Sastojci

Za ovu kremu trebat će vam pet vrećica zelenog čaja, dvije žlice meda, pola žličice cimeta i vrela voda.

zeleni-caj
Priprema

Čaj prvo istresite iz filter vrećica, a potom prelijte s malo hladne vode kako biste dobili nešto nalik na pastu. U smjesu dodajte med i cimet i pričekajte dok se krema ne ohladi. Potom ju nanesite na dijelove kože na kojima imate celulit, zamotajte plastičnom folijom i ostavite da djeluje oko 45 minuta.

celulit

Ukoliko se postepeno želite riješiti celulita za to je potrebno puno truda i upornosti, no prije no što potrošiš hrpu novca na anticelulitne kreme i skupe tretmane, osmisli prehranu koja će obilovati namirnicama koje će ti pomoći da celulit smanjiš prirodnim putem jer je, na kraju krajeva, zbog loše prehrane uglavnom i nastao. Sve to upotpuni ciljanim vježbama i uskoro ćeš biti oduševljena rezultatima!

voce

1. Zeleni čaj

Zeleni čaj dokazano ubrzava metabolizam i pomaže u izbacivanju štetnih stvari iz organizma. Sadrži teobromin koji stimulira otpuštanje masnoće iz "jastučića" u koži te smanjivanje celulita. Pij ga nezaslađenog.

2. Brokule

Brokule su super povrće za sve koji žele održati vitku liniju jer imaju relativno malo kalorija, a sadrže puno vitamina i minerala. Također pomažu pri "popunjavanju" rupa u koži koje nastaju zbog smanjenja kolagena, kažu stručnjaci pa samim time spriječavaju nastanak celulita.

3. Naranče

Naranče su savršen lijek protiv "narančine kože". Ubrzavaju cirkulaciju te tako uklanjaju postojeći i smanjuju mogućnost od nastanka novog celulita.

4. Losos

Losos spada pod hranu s "dobrim masnoćama". On pomaže tijelu da razgradi masnoće, a samim time utječe i na smanjenje celulita.

5. Češnjak

Češnjak je izvrstan za ojačanje imunološkog sustava i super prirodni antibiotik. Uz to, on pomaže zdravoj cirkuaciji krvi, zbog čega se celulit manje "taloži".

6. Paradajz

Paradajz je pun vitamina C uz pomoć kojeg kožu održavaju glatkom i zategnutom.

paradajz-3

7. Špinat

Listovi špinata niskokalorični su lijek protiv celulita. Sadrže mnogo vitamina A te pomažu u proizvodnji kolagena zbog kojeg koža postaje glatka i zategnuta.

8. Jabuke

Jabuke su praktične jer ih možeš nositi i jesti bilo gdje, a pune su antioksidansa koji izbacuju štetne tvari iz organizma, a tako i celulit.

9. Krastavci

Krastavci su puni vode i izvrsni za ubrzanje probave. Oni će ukloniti višak nakupljene vode iz kože te iz tijela izbaciti štetne tvari.

10. Jabučni ocat

Bez obzira na to piješ li ga u tekućem obliku ili u obliku kapsula, jabučni ocat izvrstan je za borbu protiv celulita jer na brz način potiče izbacivanje štetnih tvari iz organizma.

celulit-2

Ne propustite