"Kad sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: dijete moje, neka ti je bog na pomoći"

Kiosk
"Kad sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: dijete moje, neka ti je bog na pomoći"
.

Kada sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: “Dijete moje neka ti je BOG na pomoći”. Bilo mi je čudno, mislila sam da nije normalan, ali nakon 2 godine braka sjetila sam se njegovih riječi i sad znam da je bio dobronamjeran. Naime moja svekrva je toliko zla osoba, da je on najbolje znao kakva je jer je sa njom proveo desetine godina.

Zbog nje sam u ove dvije godine proživjela pakao. Svakodnevno svog sina mezimca, MOGA MUŽA nagovara na razne gluposti da mi radi, čak me je dva puta i prebio od batina.

Tako je sve bilo dobro dok smo se zabavljali, dok ona nije znala ni da ja postojim, dok nije umiješala svoje zle prste u naš život. Mislim da ću da se razvedem, pa neka živi sa svojom mamicom.

 

 

"Dugo sam sumnjao da me žena vara i da naši sinovi nisu moji"

"Dugo sam sumnjao da me žena vara i da naši sinovi nisu moji. Tajno sam odradio dnk analizu. Analiza je pokazala da oni nisu moja djeca. U trenutku bijesa, agonije i histerije, ženu sam fizički napao i nanio joj teže povrede. Iako je ona govorila da je to nemoguće, nisam se obazirao, bijes mi je pomutio razum. Razveli smo se, sinovi su me se odrekli i otišli da žive sa njom. Kasnije smo ponovili analizu na još tri različita mjesta, koja su pokazala da sinovi ipak jesu moji. Doktorov odgovor je bio da oni nisu Bog i da se greške svima mogu dogoditi. A ja sada sjedim sam, emotivno osakaćen, razmišljam kako sam upropastio svoju porodicu zbog toga, nikakve tužbe ni pare mi je neće vratiti, razmišljam da li zaista ne zaslužujem oproštaj i da li moj čin agresije briše sav ostali trud oko nje i njih dvojice tokom svih ovih godina. I boli me da priznam, ali očigledno da briše, jer mi se jedan sin oženio, a nije mi ni obavijestio, a kamoli pozvao na svadbu."

sad-man

"Počela sam da pratim muža kad sam vidjela da je stigao račun tri puta veći nego obično"

"Počela sam da pratim muža kada sam primjetila da je račun za telefon stigao tri puta veći nego uobičajeno.

Kada je poštar donio račun za telefon otvorila sam kovertu da pogledam koja je cifra u pitanju i da odem da platim, kada sam vidjela zaprepastila sam se.

Mislila sam da nešto nije u redu, pa sam otisla i zatražila izvještaj. Jedan broj se ponavljao dosta puta, pa sam odlučila da pozovem i vidim ko je to.

Pozvala sam i bio je to hottline. Znala sam odmah da je moj muž zvao i rijesila sam da ga pratim. Vidjela sam ga jednom da ulazi u jednu poslastičarnicu, a kada je izašao bio je u pratnji jedne djevojke. Pratila sam ih i dalje, a onda su ušli u jedan hostel, ušla sam i ja za njima, ali zaboravili su da zaključaju sobu. Upala sam unutra i zatekla ih na djelu. On mi se izvinuo i priznao mi sve, a to je bila djevojka iz hottlaina."

 

"Djevojka me ostavila, a kada sam saznao zbog koga, doživio sam šok života"

"Sjedio sam sa djevojkom u bašti kafica pričao sa njom i rekla mi je da mora da me ostavi. Uputio sam je koji je razlog svemu tome, rekla mi je da je to tajna i da ne može da mi kaže. Bio sam tužan, ali prihvatio sam, ali ipak sam želio znati koji je bio motiv našeg raskida.

sad-man

Počeo sam da je pratim nekoliko dana, sve dok je nisam vidio sa mojim ćaletom da se sastaje. U početku pomislih možda je sa njom jer želi da nas pomiri, a dok sam ih pratio vidio sam da su ušli u jedan hotel i čekao sam kada će izaći. Izašli su tek nakon tri sata, nije ih bilo u recepciji, restoranu, kafeu već su uzeli sobu tu. Bilo mi je sve jasno i digao sam ruke od svega."

 

"Budila sam se često u toku noći i skoro svaki put bi vidjela da moj muž nije u krevetu"

"Budila sam se često u toku noći i skoro svaki put bi vidjela da moj muž nije u krevetu, uvijek sam pomisljala da je otišao do WC-a, pa se nisam zabrinjavala puno i uspavala veoma brzo.

 Ali jedne noći osjetila sam kada je ustao i čekala sam da vidim za koliko će se vratiti, vratio se tek nakon pola sata.

Postalo mi je malo sumnjivo sljedeće noći, pa sam odlučila da vidim gdje on to ide i šta radi.

08-031603-why-do-women-cheat

Sačekala sam da ustane, kada se probudio i otišao krenula sam za njim. On se zaključao u WC, ja sam čekala nekih pet minuta, ali nije izlazio, onda sam kucala na vratima ali niko se nije odazivao. 

Uzela sam rezervni ključ, otvorila i vidjela da je prozor otvoren, a njega nema.

Pogledala sam kroz prozor i vidjela prekoputa kod komšinice kroz njen prozor kako vode ljubav. Naljutila sam se puno, pošto nije imao odjeću na sebi, zatvorila sam prozor WC-a i zaključala ulazna vrata i nisam ga puštala dva dana da uđe u kuću."

 

"Imao sam odličan brak, ali od kako smo oženili sina, u našoj kući nikad gore nije bilo"

"Imao sam odličan brak ,ali od kako smo oženili sina, u našoj kući nikad gore nije bilo. Snajka mi se nabacuje, provocira me u svakom trenutku kada moja žena i sin ne obraćaju pažnju.

Kada je zatrudnila ona je išla do te mjere da slaže sve nas kako sam je ja napao i napravio dijete. Nikada ne bih prevario svoju ženu ali mi niko nije povjerovao, to su svakodnevne bile uvrede i svađe.

sad-man

Kada mi je pukao film ja sam slomio nos snajki i zbog toga je policija dolazila i htjeli me prijaviti za nasilje u porodici ali snajka nije dala to i nekako sredila cijelu situaciju.

Ostao sam sam sa njom opet jednog dana i pitao je čemu sve to i zašto laže i rastura mi porodicu a ona kaže da se zaljubila u mene i da bi htjela da bude moja žena ako priznam to dijete od mog sina u njenom stomaku. Nije znala da sam ja to sve snimao na telefon da bih dokazao da nisam kriv, i sad kad se saznalo da sve što je pričala zapravo laž želimo je izbaciti iz kuće ali moramo da sačekamo da se dijete rodi. Valjda ćemo uspjeti da zadržimo to dijete, ne znam kako će sad to sve ispasti"

Ne propustite